Why??

Den här gången kommer nog inte mycket att låta riktigt klokt..Om man inte känner mig..
Varför sätter sig vissa personer på ens psyke så dant att man inte kan få bort dom?? Har en person i mina tankar just nu..Har suttit o prata med en tjejkompis och kommit fram till att det är sjukt att en människa kan göra så att man begränsar sitt liv med saker man vill göra men inte gör..(för att inte stöta på just den personen) Har sån lust att gå ut o parta lite men törs inte för tänk om...Vet ju hur det gick sist o då mådde jag skit flera dagar efter..Suck..
Fan...Brukar nog inte bli så påverkad att jag bryr mig om va andra tycker men denna gång gör jag det och jag fattar inte varför..Vill bara göra det jag vill och ha kul och glömma alla andra för ett tag..Fan..
Får helt enkelt vänta till helgen och åka ner till hc där jag kan va mig själv rakt igenom och inte bry mig vilka som är där o inte.. Men det är ju inte riktigt samma sak som här hemma men...Gör det bästa av situatuionen för att inte må sämre..
Puzz på er alla!!!

Jobb

Då sitter man hemma hos mamma och väntar på att man ska börja jobbet..(som så många andra gånger)
Är kattvakt till vidare, mamma är i uppsala för att få min köra Betty lagad..Stackars henne...=(
Helgen har varit lugn..Har jobbat och sovit..Är trött hela tiden..Vet inte va det beror på..Kan kanske va alla resor fram o tillbaka..vem vet=) Hade tänkt att åka ner till hc på tor men får se om min Betty är klar då..Kommer en skit duktig kille som ska spela så det vill man ju inte missa..Sen finns det ju speciella människor som jag vill träffa igen oxå=)
Annars händer inte så mycket just nu..Väntar på att min semester ska börja så jag kan leka livet ett tag=) Blir väl nån road trip iaf!! Sen ska ju frugan flytta=( Så det blir mycke ett tag där men ....
Ha det bäst så länge..
Puzz på er
(Puzz till dig Crille)


??

Då har man varit på Hc igen..Blev en lugn vistelse för en gång skull=) Kände att jag inte kunde dricka eftersom jag har så mycket tankar i huvudet och för mycket känslor som snurrar runt,,MIna tankar går fortfarande till Crille som jag inte vet hur det kommer sluta för..O det gör så jävla ont..Vill bara att han ska vakna upp o va sitt vanliga jag o berättta va som hände o varför..Hur kan du göra så här?? Saknar dig så mycket...
Ville bara säga tack till b.la min fru, Janiina och patrik för att ni fick mig att tänka på nåt annat för en stund...
Puzz


Crille


Hade tänkt och skriva lite om hur mitt liv varit dom senaste dagarna men fick precis ett besked om en vän så det känns som att allt som hänt känns helt meningslöst...
Idag och framåt, tills du kommit hem igen Crille så går alla mina tankar till dig och ingen annan..
Saknar dig massor!!!
Go natt

Hemkommen

Jaha, nu va man hemma ytterligare en gång..Denna gång har man varit i våran fina storstad. Åkte ju upp för att fira frugans födelsedag, hur kul som helst=) Onsdagen blev lite rörig först när alla skulle se till att komma till rätt plats, hem till Frugan alltså..Så en del fick helt enkelt lägga stoltheten åt sidan och ta hjälp av dom som kunde vägen..Sen va det party=) Kom tillslut iväg till Göta Källare! Grymt säger jag bara..Fan va Ultraform är bra..Tycker om de andra som spela oxå men grabben är bara 19 år!!! 19!! Han har en bra karriär framför sig=)
Torsdagen blev ganska lugn..Stanna inne hela dagen eftersom vårat sommarväder är så underbart med allt regn. Mot kvällen klarna det upp och då blev det att gå en promenad. Va och titta på en liten konst utställning av Natur fotografen Stev Bloom...Vilka bilder säger jag bara..Rekommenderar alla som har vägarna förbi att stanna upp o titta.. Sen var vi och tiita vart det är lilla frugan jobbar..Shit alltså!!! Stockholms finaste restaurang va det..O dyr=)
Så på det hela taget kan jag ytterligare en gång säga att jag haft det så j-vla kul o underbart..
Saknar dock redan alla!!!!
Nähä nu är det dags att sova som vanligt så att man orkar upp när plikten kallar imorn..
Puzz

Grattis frugan!!!

Imorn fyller min älskade fru år!! GRATTIS till henne. Skriver det idag för att jag inte kommer ha tid imorn då jag ska åka till henne=) Kommer bli så sjukt kul. Blir Anna, Cissi och jag i en bil..Sen kommer några från Hc och sen har vi ju våran Madde som oxå flytt till storstan. Va jag längtar nu... På dagen blir det nog lite lugnt så att vi kan ladda innför kvällen som kommer utspela sig på en trance fest med massa hardstyle=) Om vi nu kan få med alla dig."hoppas". Har ju några omkring oss som inte uppskattar den musiken lika mycket som frugan och jag. Men dom får stå ut för en kväll.
Annars är livet sig ganska likt.. Jobbar, sover o jobbar lite till.. Sen har jag fortfarande samma diskussioner med människor omkring mig som jag hade för en månad sen..Så det känns som allt står still..
Det mesta jag säger kommer helt enkelt ut helt fel..Önska jag kunde vrida tillbaka klockan ibland..
Så om det är någon som uppfunnit en tidsmaskin, hör gärna av er till mig då=)
Men men...Bara o blicka framåt o hoppas framtiden blir bättre..O som det ser ut innför morgon dagen så kommer den bli Jätte bra..
Puzz


Helgen förbi

Jahopp, då va denna helg över..Och som alla andra helger går den över väldigt fort. Har varit ledig iaf..I fredags kväll umgicks jag med min syster och mamma..Var väldigt trevligt..Tog det lugnt och satt på balkongen och snacka skit.I lördags var det full rulle hela dagen..Först skjutsa ja mamma och syster till tåget så att dom kunde åka till uppsala, sen var jag på stan med Sofie och som vanligt tar det mycket längre tid än va vi hade räknat med=) Sen va det bara att åka till mamma och ta ut hundarna.Affe skulle få träffa sin lek kamrat uppe på fotbollsplan. Det tyckte han var jätte kul och jag tyckte det var mindre kul med tanke på att båda hundarna mejade ner mig=) Va jätte halt i gräset eftersom det regna så jag flög ganska rejält och skadade min axel lite..Aj aj.. Sen var det dags att åka och fira min kära arbetskamrat som fyllde 50!! Grattis igen! Där blev det lugnt med lite småprat och mat.Sen va det bara att åka hem igen och byta om för en liten fest hos LInda och Tedde..Var ioförsig bara jag och Linda där men det var skit skoj ändå! Vi skulle ha tagit oss till en annan fest men som vanligt blev klockan för mycket..Förstår inte riktigt hur tiden kan försvinna sådär=)
Sen blev det utgång=) Var jätte kul tills jag träffa på vissa människor=( Trodde inte att jag skulle reagera som jag gjorde men... O trodde inte den personen skulle reagera som han gjorde heller..Förstår mig inte på en del människor..Va är det för fel på er?? det som hänt händer nästan alla så Get over it och betee er som vuxna!!Som tur är finns det andra ställen att gå till så Linda och jag beslutade att förflytta oss..Gick till Platå istället..Har aldrig varit där förut men det visade sig att det va ett skojigt ställe=) Hade skit skoj dom sista timmarna innan stängning..
Sen blev det att gå hem till Linda och vänta på Tedde som va så otroligt snäll så att han skulle skjutsa hem mig till mamma...Och i sängen hamna jag ungefär vid 5..Zzzz...
Söndagen blev otroligt lugn..Vaknade och upptäckte att alkoholen tar bort smärta!!? Hade massa ont i axeln när jag vaknade iaf..
Nu är det iaf måndag och plikten kallar så
Puzz på er

vet inte..

Idag har det varit en ganska jobbig dag..Först försov jag mig..Inte så mycke så jag hann ju i tid till jobbet men ändå..Där var det lugnt som satan..Märks att alla har semester.Fick sluta 1 timme tidigare pga det=) Det va väldigt trevligt eftersom då hann jag äta lunch med Soffa...Blev jätte god kebab i malmslätt..Mums.. Sen har jag tvättat och städat klart i lägenheten.Skönt att det är klart iaf.. Sen kom det riktigt jobbiga..Tog itu med lite saker jag kanske skulle gjort för länge sen men det är svårt att släppa taget.. Vill verkligen släppa taget men är så jävla rädd att jag kommer att falla ner i en sån deppression då att jag inte tar mig upp igen..Men nu har jag släppt lite och det känns både bra och som sagt skit jobbigt.. Men jag vet att jag klarar det här..Och till den person som det här berör: DU kommer alltid att va min klippa!!! Men det kanske är bäst så här?! Eller jag vet inte..vet inget just nu känns det som...
Puzz o go natt


Tomt

Gud va det är tomt i stan nu när frugan har åkt...Känns lite konstigt. Men jag vet ju att jag får träffa henne om en vecka men ändå!!!
Idag har jag inte gjort så mycket..Låg och sov väldigt länge och det var väldigt skönt=) Sen har jag jobbat tills nu..
Just nu sitter jag hos mamma och funderar på att gå och lägga mig..Ska ju va på jobbet om mindre än 12 timmar igen så...
Och så vill jag säga grattis till min bror som fyller idag!!
GRATTIS brorsan=)
Puzz

Mycke åka blir det....

Ja hopp..Nu va det det här med att se till att skriva här..Är sjukt dålig på det..Men å andra sidan har jag haft fullt upp senaste tiden.. Va ju nere på Hc på bike meet..sen fick min fru och jag för oss att vi skulle åka dit över midsommar.. Köpte med oss lite god mat och fixade snapsvisor..Alkoholen stod de andra för och det blev ganska mycke sånt=) Hade sjukt kul iaf..Skönt att umgås med folk som inte ställer några konstiga frågor eller kräver saker av en..Sen va det dags att åka hem eftersom plikten kallade..Men sen va vi nog hemma i 2 dagar eller nåt innan vi åkte tillbaka och sen har vi varit fram och tillbaka ungefär 3 gånger eller nåt..Finns ju nåt som drar där nere..(Eller va säger du frugan) Mer tänker jag tyvärr inte säga pga att jag vet vilka människor som är inne och läser..Men till er andra: Är det nåt ni vi ll veta så ring bara=) Mycke skvaller blir det...
Sen har min fru fått ett sommarjobb som tyvärr ligger i vår storstad=( Kommer bli äckligt tomt här utan henne men jag och electra får helt enkelt se till att överleva...Fast jag är lite glad eftersom hon åker imorgon bitti istället för ikväll..SÅ nu får vi en sista natt tillsammans=)
Fast förhoppningsvis tar det bara en vecka innan vi ses igen..Har planerat att åka till den stora staden och gratta frugan iaf...
Nä nu ska jag gå och ta ett bloss..
Puzz

RSS 2.0