Hemma...

Så nu var det över för den här säsongen. Iaf fall för min del. Är ju 1 vecka kvar därnere men jag jobbar ju..Har haft så jävla roligt.. Känner mig dock för deppig för att skriva just nu.. Är sä trött på allt nu men det kommer snart..
Puzz på er..

Yoga....

Ja hmmm...Svårt men riktigt kul o det kändes i hela kroppen vill jag lova. Men efter passet igår så har jag även upptäckt hur osmidig jag är..O då menar jag verkligen osmidig. Tanken är väl att gå på den här yogan varannan vecka så får hoppas på att jag i framtiden kan stå i krigar positionen utan att börja skaka=) Skulle verkligen velat gått varje vecka men eftersom jag jobbar som jag gör så kan jag bara varannan..Snyft! Lite synd om mig...
Nu kommer jag iaf inte skriva på några dagar eftersom jag åker ner till hc imorn=)
Blir sista gången för den här säsongen så nu ska jag bara njuta av att träffa alla vänner...
Puzz på er

Måndag igen...

Överelvde helgen med nöd o näppe=) Gick bra att hämta brorsan och hans flickvän. Kom knappt upp ur sängen i lördags morse eftersom träningsverken kommit på riktigt.. Kunde inte lyfta vänstra armen nånting typ. Gick ändå ganska bra o jobba tycker jag, det är ju bara att bita ihop. Tyckte det va lite skönt med värk eftersom jag visste att jag gjort n ågot nyttigt för den.
Idag är det att jobba som gäller. Ska åka o lämna Hanni hemma hos mamma först. Men imorn är det träning igen som gäller=)
Puzz på er

Jag lever....

än så länge iaf. Va så j-vla kul igår=) Det kommer det bli mera av nu känner jag. Träningsverken börjar sakta smyga sig på. Kom upp ur sängen ganska enkelt men börjar känna nu hur den kommer och vill inte vakna imorn när den kommit ordentligt=) Aja kul var det iaf och på tisdag smäller det igen...
Annars har jag fullspäckat schema.. Jobba till halv 9 ikväll o sen blir det upp till arlanda för att hämta bror o hans tjej. Hem igen o sova o sen upp o jobba igen. Sen är det lite fest imorn kväll o sen ska jag hämta mammas hund som jag ska va hundvakt åt till på mån...O sen rullar det på resten av heögen o hela veckan...Hoppas jag får tid att skriva lite eftersom det verkar som jag kommit igång igen=) (Lr iaf 2 inlägg) =)
Puzz på er

HJÄLP!!!!!!!

Ska ner till gymmet om 45 min med Sofie och träna!!!! JAG, TRÄNA...Det rimmar inte så bra men men..Nu finns det ingen återvändo.. Skriver imorn o berättar hur ont jag har i kroppen..
Puzz på er

Oj då...

Oj va tiden sprang iväg.. Va ett tag sen jag fyllde och alltså ett tag sen det senaste inlägget..Ups!!!
Mycket har väl hänt, min sambo har fyllt 30 och det firade vi med en fest hemma och sen en sväng på krogen. Riktigt trevligt faktiskt. Tyckte dock inte om krogen som vi va på men det va bara att stå ut och se glad ut för hans skull.. Annars har jag jobba hela sommaren nästan, hade en vecka ledigt förra veckan. Kändes som man kunde jobbat eftersom det är så mycket som ska hända när man väl är ledig. Det som var riktigt kul va att min älskade pappa var nere och hälsade på. Har inte träffat han sen i julas så det kändes uderbart att få ha honom här i 2 dagar. Sen har ju självklart min söta lillasyster varit här och henne pojkvän. Har haft skit kul med dom. Dom kan få en att skratta hela tiden vill jag lova. Sen har jag ju varit på Hc oxå.. Är så kul att komma ner o träffa alla. Känns som det bara va en stund sen man sågs fast det är över en månad sen jag träffa vissa och över 10 månader sen man vissa. Helt underbart säger jag bara.
Aja, idag är min lediga dag innan jag kör hela helgen och nästa vecka men...
Puzz på er

RSS 2.0