Hej mitt vinterland....

Nu är det här=) Snön har fallit i snart två dagar nu.. Har väl lite delade känslor om det. Är så mysigt att sitta och titta på och allt blir ljusare och man blir något piggare... Men, det är inge kul att behöva ge sig ut i detta när man bor på landet. Som tur är så har jag ordentliga vinterdäck. Nu hoppas jag bara att det som kommit kan få stanna i 3 dagar till.. men men, det återstår väl att se...







Puss på er så länge....

Den 14 december....

Fällde jag en tår av lycka!! Min älskade lillasyster är inte längre min lilla lilla bebis... Hon har tagit sitt KÖRKORT!!! Är så himla stolt över henne.
Nu börjar livet bebis! Du är fri att åka var du vill när du vill=) Älskar dig!!!

Puss på er så länge....

Fy tusan....

Vilket jäfla åskoväder jag vaknade av kl 05,00 idag! Det va nog de värsta knallarna jag varit med om!!! Som tur var hade jag ju min älskling som höll om mig när jag var rädd. Det drog vidare ganska snabbt men det hjälpte ju en inte att somna om igen.. Nope, så det var bara att gå upp. S skulle ju iof ge sig iväg kl 06,00 så han va ju tvungen att gå upp..
Ja så nu sitter jag här med nyduschat hår och känner mig allmänt pigg;)
Veckorna som varit har inte innehållit så mycket skoj..Men helgerna däremot har gjort det=)
Förra helgen blev det en sväng till min älsklings stad Lkpg. Fredagen spenderades med de bästa brudarna och julklappsspelet. Tror alla blev nöjda.. Lr ja kanske inte M då men..hehe
Efter det drog jag och min älskade vän Soffan till stan en sväng och skakade våra lurviga. Love it!!!
Lördagen va lite segare till en början (då man inte är van att va uppe halva natten längre) då vi bara åkte till ikano en sväng..
Sen va det HOCKEY som gällde!! LHC-HV71!!! Dock ingen roligt match alls då HV vann med 3-0... Men men..
Vi hängde inte läpp för det.. Vi begav oss hem till S och J där vi åt god mat och drack lite drinkar och spelade spel! Jag och Soffan klådde killarna 3 gånger utav 3, vilket helt enkelt bara betyder att vi är bäst!!!
Helgen som var bestod av utematchen i Jönköping.. Åkte till älsklingens söta mamma med sambo där även hans syster med karl va. Där blev vi bjudna på en jätte god middag med laxplanka. mums!!
Sen klädde vi på oss allt vi ägde och hade, hahaha.. (kändes så iaf) och begav oss till elmia där matchen skulle gå av stapeln. Så mycket folk och vilken häftig arena. Fyrverkerier och allt!!!
Matchen var jätte tråkigt då det slutatde 0-0 men blev något bättre när LHC gjorde 1 mål och avgjorde i sudden=)
Dock tycker jag att hela grejen va riktgit häftig och är glad att jag var där=)
Nä nu har jag nog inte tid att sitta här längre... Massa måsten innan jobb=)


Så puss på er så länge....

Kvällsöppet, bra skit!

Då va det lilla syster här på denna ökända blogg, haha.

Idag myser vi statan och njuter av att det är 1 december och att det är julafton om exakt 24 dagar. lovely!
Idag har jag(lilla syster) ätit min första bit ur min choklad kalender som jag fick utan lindis & staffis :)
Bävar mig lite över att dom dock inte har någon vattenkokare, då man måste brygga kaffe, suck. tar 100 år för en stackars kopp kaffe..

Igår kväll låg jag och kollde på  en mycket intressant debatt på kvällsöppet på tv4, handlade om såkallade happy endings på tahimassage ställen och om internat skolan lundsberg, måste säga attt folk på lundsberg hoppade ju på den stackars fd husmodern som gick ut och berättade hur det faktiskt var, känns som att det är bevis nog om hur dom behandlar varandra där. Blev nästan som att debatten handlade mer om elevernas relation till denne fd husmodern vilket kändes otroligt orelevant. Men sen även där hon berättade ett senario om hur de yngre eleverna inte fick koka spagetti när de ville - samma sak hände då, debatten började handla om att koka spagetti.

Utav hela debtten var detta som statte sig mest på hjärnan då jag störde mig OTROLIGT mycket på de förra eleverna som var där och debbaterade för denna skola. Debatten om happy endings på tahimassagen fastnade inte så mycket den kändes inte så påläst, handlade mest om ifallatt man skulle göra det olagligt även för den som utför tjänsten eller kriminalisera det hela. aja jag vet inte mycker inte att man ska göra den stackare som utför det till offer då man inte vet hur dennes situation är. Kan ju faktiskt handla om människohandel, traffiking och liknande.

Oj, detta blev nog det längsta inlägget som någon sin har publicerats på denna blogg. Måste iaf hylla kvällsöppet för att ha bra debatter!


Kram på er! /Lillasyster!


RSS 2.0