......

And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But Ive got to get a move on with my life
Its time to be a big girl now
And big girls don't cry...

Precis..

Intensiv dag...

Japp, det kan man kalla denna dag! Har varit ledig idag, skönt! Men som vanligt när man är ledig så har man tusen saker på sin lista. Unnade mig iaf sovmorgon till straxt efter nio idag=) Planen var att köra ett morgonpass runt ån men efter min massage igår så blev jag tillsagd att vila. Mina ben var inte riktigt ok efter allt stående och gående.. Men upp och städa blev det iaf. Efter att ha kört igenom det mesta av lägenheten fick det bli en dusch och lite kaffe med Inga plinga som tittade förbi. Efter lite snack så va det dags att hämta upp kära Denise för att bege sig till Ikano där det innhandlades diverse saker som jag behöver ha med mig nästa torsdag. Passade även på att smita in på banken och skaffa nytt bankomatkort efter upptäckten att det inte ville fungera i nån minuten...
Sen blev det att bege sig hem till Nisse och tvätta. Har typ inga tider i min egen tvättstuga. Hemma hos henne va det full rulle som vanligt. Matlagning och kaffedrickandes och fin besök av nästan hela familjen=) Ni är så underbara allihopa!!!
Nu sitter jag hemma efter att ha styrt en del till.. känner mig seg i kroppen idag. Blir väl så när man är ledig en dag..
Imorn är det jobb igen fram till nästa torsdag då jag lämnar Linköping för en stund!

Puss på er så länge....

Till minne av...

Farmor!!
När far gick bort,
så ensam blev din strid.
Nu kära mor,
har även du fått vila i frid.
Sov, kära två ,
som delats livets öden i
gravens ro förenade i döden.

Tänker på dig Farmor! Hoppas att du har fått träffa Farfar och hälsat honom hur saknad han är!!
Begravnigen var jätte fin. Kändes verkligen jätte jobbig eftersom man nu även tog farväl av Farfar en sista gång!
Livet kommer inte bli detsamma längre men jag hoppas kunna fortsätta iaf!

Morfar!!
Har ingen dikt att skriva till dig än. Är för tidigt för att jag ska kunna förstå att även du har lämnat oss!
Hoppas du sover gott nu och att du slipper lida och ha ont! Du är saknad Morfar!!!

Jag älskar er så mycket mina kära gamlingar!!

Inte hunnit...

nope, har faktiskt inte hunnit att vara här och skriva av mig.. Har varit sinnes mycket den senaste tiden. Både roliga och tråkiga saker. I torsdags så va det lite kalad för mig och bästaste Anna. Tanterna kom hem med en flaska champagne (o det va ingen liten flaska heller) vid 6 tiden.. Efter att den var slut och alla paket var öppnande så drog vi ner på stan.. (Tack för de fina presenterna..Speciellt min pelefant som kommer göra min sommar lite lättare utan er) Det blev middag på Sangria som var kanon god och en flaska vin. Mycket prat och skratt också=) Hade ont i både magen och käkarna dagen efter=) Kan inte hjälpa det men ni är helt enkelt bäst mina tanter! Började fundera på hur det ska gå denna sommar utan er.. Vet att det kommer bli jobbigt men vet att ni är med mig hela tiden iaf!!!
Helgen bjöd på en väldans massa jobb.. Hann ändå gå ner till ån en sväng i lördags kväll med tanterna och avnjuta en kall öl, lr flera kanske=) Eftersom det var vår sista lördag tillsammans så fick det även bli en sväng på stan där vi skakade rumpa=) Skit roligt samtidigt som det blev lite ledsamt när man tänkte efter..
Förutom jobb och öl så har det varit packning som har gällt.. Ska till Gävle på torsdag för att gå på farmors begravning. (saknar dig så att det gör ont) Fredagen blir att åka hem för att sedan fortsätta ner till Hc för att jobba och lämna av saker som jag kommer behöva när jag väl landar där för ett tag..
Så det har blivit mycket planering i skallen om hur allt ska hinnas med, va jag ska ha med mig nu osv..
Denna vecka bjuder på jobb och mer planering=)
Nä nu ska jag dricka kaffe så att jag orkar med dagen...

Det är ingen som vill va kattvakt 1 vecka i juni förresten?? Veckan efter midsommar??

Puss på er så länge..


I know it's wrong, So why do I keep coming back....


RSS 2.0