Club session...

Ikväll är det äntligen ett Club Session som jag kan gå på utan att tänka på hur mycket jag dricker och hur mycet klockan blir=) Är nämligen LEDIG imorn.. Såååå skönt.
Blir inte så mycket vila fast man är ledig. Håller på att skrapa bort all tapet från hallen, måste vara klart innan måndag eftersom målaren kommer då. Sen ser det ju ut som skit i resten av lägenheten just nu. Tapet damm överallt. Ska sätta igång och städa nu om djuren tillåter. Är hundvakt eftersom mamma är och tar hand om morfar igen. Så inatt hade jag sambon på ena sidan, hunden på den andra och en av katterna vid fötterna.. Sååå mysigt=)
Puzz på er så länge...

Söndag....

Summering av helgen....Jätte skoj=)
Har visserligen jobbat hela helgen men jag har hunnit med mycket skoj oxå..
I fredags va jag och Sofie på gen repet till melodi festivalen..Så kul. Innan så va vi på seminarium med posten Hade några riktigt intressanta människor som höll föreläsningar. Sen va det middag innan vi åkte till cloetta. Låtarna var väl lite sisådär tycker jag men stämningen va klockren. Va massor av folk!
Igår så va jag på 25-års fest. Det var Tomas en gammal killkompis från ryd som börjar bli gammal=) Va jätte kul att träffas igen. Var ett tag sen nu. Sen bar det av ner till stan till BK. Där träffa jag en person som jag inte träffat på väldigt länge och som allt sluta så fel med. Fick en chans att prata lite och det kändes jätte bra. Tack för att du tog dig tid en stund. (Du vet vem du är) Idag har nog varit en ganska typiskt söndag. Har jobbat halva dagen och nu tvättar jag.. Mm så som det ska va en skön söndag som denna.
Puzz på er


Människor som gör hemska saker behöver inte vara hemska människor.


(en översatt replik från Greys Anatomi som jag tyckte var bra)

Ledig dag....

Japp idag har jag varit ledig...Sååååå skönt. Har inte gjort mycket alls. Låg o drog mig lagom länge=) Har varit och fixat mina naglar och dom blev såååå fina..(Som vanligt) Sen har jagtagit det lugnt och umgåtts massa med mn syster som varit här sen i måndags. Mycke trevligt. Just nu sitter alla hemma hos oss och har det trevligt..Nu kom grannen oxå=) Imorn har jag oxå tagit ledigt..Ska gå och kolla på genrepet till melodi festivalen med Sofie=) Så kul..Har blivit bjudna av Posten på jobbet.. Så det blir middag och hela köret. Nice. Men det blir lite allvar oxå eftersom vi ska prata om post och så vidare.. Nä nu ska jag gå och vara lite social..
Puzz på er

Veckan som gått...

Nu har den här veckan gått och det är helg igen.. Fort går det.. Jobbade hela förra helgen så den blev lugn.. Missade ett Club session som jag är väldigt ledsen över.. Men det var nog tur att jag inte tog mig dit eftersom jag då nog inte hade tagit mi upp till jobbet=) Har varit väldigt trött senaste veckan pga att jag har en kota mella skuldrerna som hoppas snett. Den har gjort det ett par gånger förut och det gör väldigt aj aj.. Borde gå till en kiropraktor eller måste gå till en snart. Har dock dåligt med pengar nu eftersom flytten skedde denna månad. Har aldrig besökt någon sån här i stan eftersom jag åkt upp till en specialist i stockholm förut så är det någon som vet någon bra sådan här så tar jag gärna emot tips.
Annars har veckan varit bra, jobbat varje dag och fick även jobba en extra timme i går och 4 ½ halv timme idag eftersom det är många som är sjuka på jobbet.. Lite tfft när man varit inställd hela veckan att man ska va ledig men men...Har även varit ute och gått mycket runt ån men älsklingen..Nu ska fläsket bort..
Kvällen som varit har varit lugn. Ätit gott och myst. Skulle in och blogga lite för ett tag sen men då kommer grannarna och stör=) Så nu är det Lindas fel att jag inte har så mycket att skriva..Hann och glömma bort det=)
Håller även på och ska välja tapeter till hallen, vardagsrummet och kontoret..Mycket svårt är det. Men som tur va så sitter Lilltjejen och läser inredningstidningar hela dagarna (när hon inte är i stallet o inte sover) så så mycket läsandes blir det nog inte=) hihi...Men hon kom iaf med väldigt bra tips och förslag så det tåls och tänka på..
Annars är allt som vanligt och helgen blir nog lugn..Känner inte för så mycket annat...
Puzz på er...


Längesen...

Som vanligt var det ett antal veckor sen jag var här inne och skrev ner nånting. Men nu är ju bloggen pimpad till max så nu bara måste jag bli bättre på det här. Som sist så är det frugan som har fixat till den så fint=) Nu håller hon på och lär sig photoshop och jag tycker att hon blivit såååå duktig=) Bra att du gör nåt "vettigt" om dagarna=)
Ja o annars då....Har hänt ganska mycket på senaste tiden. Har flyttat=) Trivs så underbart bra i den nya lägenheten. Lite som ska fixas till bara men den känns mer hemma redan nu än va dn andra gjorde. Har fått hem katterna från mamma. Den ena är min och heter Selma men vi har börjat kalla henne för "tjugan", den andra katten är egentligen min systers och heter maja. Dom är såååå söta. Känns jätte kul att ha dom här. Båda är lite förälskade i Mankan också så det är jätte kul att se när dom går omkring och "ålar" sig för honom..Tihii..
Idag är min lediga dag..Jätte skönt. Håller på och tvättar just nu och så har jag precis ätit pannkakor som min underbara älskling lagat till mig. Ska ner på stan om en stund och fika med en kompis från tranås och frugan så..

Puzz på er så länge

RSS 2.0