Jahopp...

då var det fredag igen..Veckan har gått fort..Hade min pappa här från måndag till onsdag, sen kom frugan hem i onsdags=) Det va så kul att träffa henne igen, känns som det är en evighet sen vi sågs. Efter jobbet i onsdags var det bara att åka hem och fixa till sig o sen åka till norrköping..Club AQUA!!!! Fast vi han med att sitta hemma hos mig först, frugan,geas o söta jana=)Fan va skoj det va..Kul att träffa alla människor igen..va ju ett tag sen sist.. Fick dansa av mig ordentligt plus att jag fick bråttas med brudarna lite igen=) Bison när hon blir full alltså...Behöver jag säga mer..Hade en trelig stund i en av fotöljerna..Finns nog ganska mycket bild bevis på det för er som missade det=) Synd om Christine som fick va underst bara och Lindas hottisar som töjde ut sig=) Men men så är det när vi möts på ett o samma ställe...
Nu sitter jag hos mamma och ska äta lite lunch för att sen bege mig till jobbet..3 dagar kvar sen så har man semester..Längtar..Åker ner till hc igen på söndag efter jobbet med mamma..Ska hjälpa till på hotellet medans de andra blir fulla..Så blir nog kvar där 1 eller 2 dagar. Sen börjar livet med att slappa, slappa och slappa..O när jag tröttnat på det får vi se=) Nån som har lust att göra nåt kul dom kommande 3 veckorna så är det bara att höra av er..
Nä nu blir det köttbullar och makaroner..
Puzz så länge

Hello!!

Idag är en bra dag=) Har min pappa här som jag inte träffat sen i julas=)
Tog ledigt dagen till ära..Eftersom vädret har varit underbart så har vi varit i varamon o glassat lite..Sen har vi varit på ikea och handlat lite prylar..Nu sitter vi hemma hos mamma o väntar på att maten ska bli klar..
Måste skriva lite om helgen oxå som har varit helt galen..Va med på en utmaning i fredags som slutade i att lilla linda va alldeles för full..upptäckte jag dagen efter när jag satt med Janiina och fick höra va vi hade gjort=) Går inte mer in på det..Kan finnas känsliga personer som läser denna..
Sen har vi ju Patrik!! Tack för att du finns gubben!!!Har så j-vla kul ihop med dig!! (Förutom när vi blir osams)
Orkar inte skriva mer nu..Tar det en annan dag, kom på att jag kanske ska vara lite social med dom andra oxå..
Puzz


Mini semester

Idag är det torsdag=) Dagen började bra med att jag vakna när väckarklockan ringde...O kom upp utan att behöva snooza=) Allt va frid o fröjd tils min mamma ringde och berättade att hon snart va i Stockholm och att hon hade fått punka på bilen..Fan!! Tänkte jag..Lite egoistisk som jag är så tänkte jag inte på henne o våran stackars hund som sitter i baksätet utan jag tänkte på min resa jag ska göra efter jobbet ikväll..Men jag kom på andra tankar ganska snabbt när jag hörde mammas skärrade röst..Har som tur var fått tag på en kompis som åker dit och hjälper henne så hem kommer hon..Dock ett antal timmar senare än planerat men...Är just nu glad för att det inte hände nåt annat med henne..Får hoppas bara att inget annat gick sönder..Måste bara få säga till alla bilförare som åkt förbi min stackars mamma..Tack för hjälpen o speciellt till dom polisbilarna som åkt förbi..Tack!!
Så nu blir det lite ändringar i min planering..Hade hoppats på att få åka bil till jobbet denna dag men jag tar mig en promenad istället=) Kan behövas det med ibland..
Sen blir det att åka direkt till Hc där Janiina,Patrik o alla andra väntar=) (Om bilen går vill säga)
Imorn blir det 10 kamp..Tjejer mot killar..Vet ju att vi kommer vinna om jag är med=)
Vill väl avsluta med att säga att jag fortfarande är skit ledsen för att jag sårat en människa..Trode inte det tog så hårt.. O sen vill jag än en gång lägga mina tankar till Crille som jag fortfarande inte riktigt vet hur det är med..
Puzz på er alla..
Hörs efter helgen=)

RSS 2.0