Som vanligt

Eftersom jag fick en kommentar av min syster på förra inlägget att jag fortfarande är dåliga på att blogga så måste jag skriva nåt DIREKT. Eftersom jag gör allt hon säger. Hon sitter just nu vid våran mammas köksbord och spelar spel på min mobil och härjar lite då och då..Denna helgen är min lediga helg..Ska bli sååå skönt. har inte planerat så mycket förutom att på lördag smäller det=) Ska ut med några av brudarna. Karlsson ska med efter att ha haft nova i magen i 9 månader och sen väntat tills hon är 6 månader..Yeah!! Så på lördag ska hon pallra sig ut igen och bli människa=) Sen blir det vi som inte är gravida, vilket just nu är Sofie, Holmis och jag själv.. Både Mallan och Karro har ju magarna i vädret..Hihi... Nä nu ska jag gå och äta!
Puzz på er

igen.

Nu va det ett tag sen igen.. Fick uppkört i huvudet igår av en jobbarkompis att jag är dålig på att uppdatera mig och det är ju faktiskt sant. Helgen som va va jobb helg men hann även med lte fest till melodifestivalen på lördagen.=) Satt med Sofie o hennes sämre hält Jimmy=) O sen två kompisar till hemma hos oss. Spela spel och drack vin. Jätte kul va det, dock inte lika kul när väckarklockan ringde på söndagen sen men... man är ju ung och allärt fortfarande=) Fick även klart tappetseringen i hallen tack vare min bror.. O mankan såklart=) Så nu är det vardagsrummet nästa som gäller. Hoppas dom kan göra det i helgen=) Veckan har mest varit jobb. Har varit ute och gått lite på förmiddagarna.
I helgen ska jag äntligen till Borås o hälsa på mitt lilla hjärta=) Det blir jag och Henke som åker buss ner på fredag. Hoppas på en kanon helg. Vet att det kommer va det eftersom jag får umgås med min Janina=)
Nä ni ska jag fixa till mig lite innan jobbet..
Puzz på er

RSS 2.0