Farmor...

Ville bara säga Sov gott kära farmor!! Du är otroligt saknad men samtidigt vet jag att du fått som du ville och nu dansar med Farfar bland molnen...

Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker,
och tron är ofta den som ger oss styrka.
Ja, man säger mycket men man vet så lite om sig själv
när ångesten och ensamheten kommer.

(En rad från Björn Afzelius-Tusen bitar)

Idag blir det jobb och sedan åker vi ner till öppningshelgen på Hc. Ska försöka ha så kul jag kan nu med tanke på det som hänt...

Puss på er så länge...

Tack till alla....

Vill bara säga tack till alla som gjorde Ingrids och min fest så lyckad och underbar!!! Behöver nog inte skiva så mycket om den eftersom ni som läser här troligen var där=) Frugan och jag lyckades iaf hålla igång ca 14 timmar och det tycker jag är starkt jobbat av tanter. Kändes dock lite dagen efter men...=)
Söndagen bestod av att vara bakis och en färd till Uppsala. Kära gamla Uppsala. Har varit där hela veckan och tagit hand om mina gamla. Kom hem igår och mår skit över att behöva lämna dom. Åker upp så fort jag kan igen.
Kvällen igår bestod av smörgåstårta och en väldans massa kackel. Blir nog så när 11 brudar intar Humlegatanmansion och har med sig lite alkohol=) Va iaf skönt att komma hem till det och få slippa tänka en liten stund!
Tack för att ni finns!!
Idag är det fredag och det innebär jobb.. Jobbar hela helgen nu så lär inte bli så mycket annat som händer. Nästa helg däremot smäller det=) Äntligen ska jag få träffa er alla!!!! Längtar så det gör ont i mig!

Nä nu blire kaffe så man piggnar till...

Puss på er så länge...

Nu va det länge sen...

Japp, det va det.. Har hänt MASSOR sen sist..Orkar inte skriva allt skoj som hänt!!
Va iaf på fyrudden @dagingmansion på valborg. Bästa valborg nånsin!! Helt sinnes va kul tanterna och deras följeslagare kan ha..
Jahopp..Nåt mer att skriva om kanske...Nä, orkar inte det just nu;) Har så mycket i huvudet just nu så vet inte hur jag ska kunna sortera ut allt som hänt/ kommer hända..
På lördag smäller det iaf, det orkar jag skriva om=) Inga Plinga och jag ska ha 50 års fest o det kommer bli sinnes..Hehe

Nä, blev ett väldans kort inlägg men..

Puss på er så länge

RSS 2.0