Mamma och dotter nostalgi....

Satt och lyssna på gamla goda låtar på vägen till uppsala i helgen... Den här är låten ligger mig nära hjärtat då jag hela tiden tänker på C när jag hör den.. Vill med detta säga att jag saknar dig och hoppas du har det bra!!

You gotta be kiddin'

This is unbelievable

Don't make me curious

Leave me alone

The message is hidden

It's inconceivable

Let's get serious

What's going on?

Hey! Hey! You make things difficult

You make it hard livin' on

I'm going crazy

Livin' this way

I'm giving all my life to you

Baby I'm crazy

But I'm going insane

I shouldn't love you like I do

I must have been screaming

That was unintentional

I do apologize

For the way I feel

So tell me I'm dreaming

cause I'm a bit conventional

Don't psychologize

It's no big deal

Come on! Come on! Don't make things difficult

Don't make it hard livin' on

Don't take this personal

We're in too deep

Maybe the cure is

Worse than the diseace

I'm going crazy

Livin' this way

I'm giving all my life to you

Baby I'm crazy

But I'm going insane

I shouldn't love you like I do

I shouldn't love you like I do

"Cue med Crazy"

Hitta så många låtar som får mig att tänka tillbaka. En del texter säger så mycket. Men man ska ju inte blicka tillbaka utan hela tiden se framåt och det gör jag verkligen. Ibland måste man dock få falla tillbaka en smula.

Puzz på er så länge

Liten roadtrip...

Japp, det fick det bli i lördags. Dom ringde från Uppsala i fredags och berättade att morfar va riktigt dålig..=( Har vetat ett tag nu att han är sjuk, lungcancer. Denna gången var det dock värre än värst. Hemtjänsten klarade inte av att ta hand om honom längre. De kan inget göra eftersom han inte är dement och säger att han vill stanna hemma så blir det så också. Men mamma, Electra och jag lånade brors bil och satte oss tidigt i lördags morse för att styra upp det här. Kan inte säga så mycket mer än att det jag fick se när jag klev in genom dörren var nåt av det jobbigaste jag sett. Ingen människa är värd att ligga så och bli behandlad så. Fy fan säger jag bara. Lördagen och Söndagen var skit jobbiga men efter mycket om och men och skrik och gråt och leenden och kramar så fick vi upp morfar till akuten. Det är där man måste börja om man vill få in honom på en avdelning för att sedan göra en ny vårdplan. Han är där nu och resten drar igång på måndag. Hoppas bara att alla fattar nu att han inte kan komma hem igen eftersom det inte finns folk som klarar av det. Något har verkligen gått fel till här..
Det trevliga med att åka till kära Uppsala igen var att jag fick träffa pappa och farmor. Har saknat pappa väldans mycket senaste tiden. Farmor ligger på sjukan redan eftersom hon inte får behålla sin mat alls. Hon är pigg och glad och spurtade runt i korridoren efter att vi fått tag på en rulator=)
Känns så skönt att se med egna ögon!
Fick även träffa underbara syster yster och hennes Pontus och hans familj. Mycket trevliga=)
Söndagen blev väldans lång för mig och Electra eftersom vi fick sätta oss och köra hem på kvällen. Ganska långtråkig väg är det..
Måndagen blev också väldans lång men ack så mycket roligare=) Varit på kurs måndag och tisdag. Så nu är jag Skyddsombud=) Finns så mycket att lära och det är så kul!!
Dagarna som kommer blir lite lugnare. Idag blir det att laga lunch till Roomie och ta hand om hunden innan det är dags för jobb.. Imorn får vi se helt enkelt=)
Helgen kommer bjuda på mycket tanter..Hehe...

Nä nu ska jag ta tag i mammas disk och sen blire lunch lagning så
Puzz på er så länge....



Electra och jag på vägen upp...


Syster och jag gör "mamma posen". Hehe


Så här trötta och glada var vi när vi
fått morfar att förstå att ambulansen
var på väg!

Pantertanterna...







Vill inte vakna, Sah Jah!!!

Nä, så har jag kännt dessa dagar efter helgen. Vart försvann all ledig tid då jag skulle få sova?? Aja, helgen har ju varit hur bra som helst iaf=)
Torsdagen blev inte som jag tänkt mig.. Ingen dök upp för att hämta sina saker som stått där så länge nu. Orkar inte bry mig längre. Ställer upp sakerna på vinden snart helt enkelt..
Blev lite mysig fika i Skäggetorp på eftermiddagen istället. Sen blev det att åka hem och svira om för att åka till Jens och Malle och äta god mat och dricka nån öl..
Sen kom Syster och hennes pojkvän med kompis och hämtade oss.. Skulle bli en tidig kväll men jag blev kvar hos mamma ett tag med Syster och massa vänner till henne och Pontus. Mamma och Syster åkte till ystad i helgen så Pontus och 8 av hans vänner skulle bo här och vara hundvakt samtidigt som de hade lite närmare till Elmia..
Efter så lite sömn som möjligt så va det dags att gå upp på fredags morgonen och åka till stallet och hämta Alecs fina fina Sivan=) Det var dags för löshoppning i Vreta..Sivan divan (som blev hennes nya namn)ska bli stor och då måste det tränas inför 3-års testet.. Kan inte säga så mycket men det gick nog inte rätt till hela tiden..
Sen blev det hem och fixa till sig lite för att sedan bege sig till Berg till frugans mamma där god mat och trevligt sällskap väntade=) Blev inte så långvarade där eftersom vi alla va ganska trötta..
Körde bilen hem och gick sedan förbi mamma för att titta så att grabbarna skötte sig.. Och det gjorde dom=) Sen blev det film och somna i soffan!
Lördagen började med att Ingrid kom över så att vi kunde planera vår 25-års fest som kommer.. Kan nog bli bra=)
Sen blev det stan med frugan för att sedan fortsätta hem till dom och äta middag. Riktigt god mat och trevligt sällskap igen.. Det är ju bara påsk en gång om året=)
Traska bort till Morre för att dricka lite öl och umgås.. Sen dök Greta, Barbro och Ulla upp.. Och det vet ju de flesta hur det slutar, moahahaha....
Ulla och Greta svängde sina lurviga genom hela stan hela natten lång=) Medans Barbro fick göra sitt på sitt håll=)
Söndagen tillbringades i soffläge då jag va väldans trött
En pizza senare var jag igång igen.  Blev lite filminspelning med Christine och Umeå folk=) Mer om detta dyker nog upp...
Sen blev det soffläge igen=)

Nä, nu blire lunch så....

Puzz på er så länge



Ingen vanlig promenad...

Nä, det blev det absolut inte för Alec och mig.. Vi hade tänkt att komma igång lite igen och beslutade oss för att ta ett varv runt stångån samtidigt som vi var duktiga och tvättade. Men till vår stora förvåning så upptäckte vi att vi hade bokat tvätt tid till i fredags och inte igår.. What?? Hmm, undra hur vi tänkte då med tanke på att jag jobbar och Alec skulle ha sin släkt här. Aja, hade nog tänkt fel bara. Glada i hågen går vi upp med tvätten igen och ska ge oss ut på en skön promenad. Hinner inte mer än en liten bit efter tullbron då vi hör nåt i vassen. Vänder oss om för att kolla och vad ligger inte där.. En döende canadagås!!! Den sitter fast i vassen eftersom det är massa svart klegg runtomrking. Vi går ner för att titta till den och upptäcker att den är skadad. PANIK!!! Va gör vi, vem ringer man... Efter mycket om och men så ringer vi såklart polisen som säger att dom ska skicka en bil och att vi måste stanna kvar vid platsen. Hmm, all heder åt solen men så varmt va det inte så att vi kunde stå still och vänta.. Blev att springa tre lycktspolpar och sen tillbaka för att titta till den stackars fågeln som lyckats ta sig upp en bit men låg och kippade efter andan. Så höll vi på en bra stund innan en polisbil dyker upp... Ahh, några snygga poliser tänker vi=) Men ack så besvikna vi blev. Den ena stiger ur och frågar med mörk röst var fågeln var. Jag pekar och han drar upp sin batong och spelar cool när han går ner i vassen.. Vill tillägga att han nästan träffa lilla Alec med batongen.. Den andra polismannen klappar mig på axeln och säger: Du, det är bäst ni går nu så ni slipper se det här..!!?? What?? Helt förstörd blev jag. Va så ledsen över denna fågel och så var jag tvungen att lämna den i deras händer. Men vi gör som vi blir tillsagda såklart och går därifrån.  Självklart stannar vi en bit därifrån för att titta lite. Ser den ena polisen stå vid fågeln ett bra tag, antar att han bröt nacken av den=( Ser sen hur dom lassar in den lilla fågeln i deras bil och åker iväg.. Ett väldigt sorgligt slut. Men är väl som mamma sa: det är bara hans kropp som ligger i bilen, själen är redan i canadagås himlen. Tack för ditt stöd=) 
Ja, så efter den traumatiska upplevelsen (ja jag tyckte det va det) så gick vi vidare runt ån för att sedan gå hem och äta kycklingsallad.. Hmm, blev dock ingen kyckling för mig eftersom jag mådde illa när jag tänkte på den stackars fågeln. Sen blev det en lugn söndags kväll....

Veckan som kommer är lite fullbokad, som vanligt..
Imorn ska det fixas med bilen och förhoppningsvis så vill den starta sen är det promenad med Sofie..Innan det är det jobb som gäller...(samtidigt som jag ska hämta mammas hund och hämta henne på hennes jobb) Skulle behöva hinna ner på stan och köpa lite tyg så att Martina kan hjälpa mig med maskerad dräkten=)
Onsdag är det promenad och jobb som gäller.. Kanske kan hinna med att sova lite på morgonen=)
Torsdag är det dags för en viss person att äntligen hämta sina saker efter jag slutat jobba..Saker som varit kvar i ca 6 månader nu, hoppas.  Sen är det träning och städning som gäller..
Helgen får vi ta som den kommer=)

Puzz på er så länge....

RSS 2.0