Så kul....

Tack allesammans för i lördags! Hoppas verkligen ni hade lika roligt som jag hade=) Fick sota för det o söndags när jag vakna upp och upptäckte att jag inte mådde så bra=) Man ska verkligen inte blanda alkoholens alla sorter... Men som sagt hade så himla roligt iaf!
Jahopp, imorn bär det av till Knivsta där min syster ska gå ut nian. Eftersom avslutningen börjar halv nio på morgonen så betyder det at jag måste åka härifrån senast kl 5 på morgonen..Alltså måste jag kliva upp klockan 4 senast..Kul!!! Eftersom jag slutar halv nio ikväll oxå så jag kommer ju inte komma i säng alltför tidigt!! Aja det ska nog gå bra=)
Nu ska jag fixa lite innan jobbet så,
Puzz på er..

snart helg...

Då va snart den här arbetsveckan slut=) Jobbar ikväll och imorgon oxå. Sen är jag ledig=) Ska bli så skönt.. På fredag ska vi åka till Norrköping och umgås lite o på lördag är det fest=) Yeah!!!! Då är det nämligen min dag och då ska det firas... Sen så ska jag hålla ett öga på Syrrans pojkvän som ska komma hit och va på "Bug run" (lr hur det stavas) i mantorp. Han ska sova hos mamma så att han slipper tält osv.. O det känns ju bra för då vet jag att han inte vågar bli för full=) hehe.. fast jag lär väl ha en del alkohol i kroppen hela helgen så vi får se vem som ser efter vem=) Nä nu ska jag fixa iordning mig inför jobbet...Pust, vill inte..

Just nu går alla mina tankar till Dig, Holmis... Tänker på dig hela tiden och önskar att det fanns något man kunde göra! Älskar dig gums!!!

Puzz på er

RSS 2.0