Helgen som va....

Ja vad ska jag säga?? Den var sååååå LUGN! Blir ju så när man är sjuk och äter penicilin=( Men aja, va ju skönt att ta det lugnt oxå. Fredagen va det god middag och trevligt sällskap som gällde. Alec, Jonas och jag tillagade kött och potatisgratäng. Tog sin tid men när vi väl var klara (typ mitt i natten) `ler` så va det otroligt gott=) Lördagen blev ännu lugnare, kollade på film med Sofie och Linda. Var en action, väldigt bra. Söndagen blev det ännu mera vila. Ja, så som sagt..En väldigt lugn helg..
Helgen som kommer däremot blir inte lika lugn=)
På fredagen blir det att ta tåget till Eskilstuna där Sofie och jag ska bo på hotell och äta god middag och relaxa till 100!
Lördagen blir det att ta tåget till Storstaden där det blir ett par timmars julklappshandlande eller massa handlandes till oss själva kanske=) Sen på kvällen blir det att åka hem och se vad man orkar med.. Kanske blir en utgång, får se..

Puzz på er så länge....

hahaha

Vet inte hur man ska tyda en sån här kommentar..Ni får avgöra själva om det är en komplimang eller något annat...

Va ska jag göra med dig??
Du är ju för söt för att ha ihjäl.

haha...tyckte den va bra=)
Tror dom som vet vart den kommer ifrån förstår varför=)

Puzz på er så länge...

Tomt

Känner att jag egentligen skulle vilja skriva av mig massor, men känner mig så tom nu. Förstår inte varför jag börjat hamna i de gamla banorna igen.. Vill ju bara få må bra o vara glad..Är det för mycket begärt?
Aja...

Puzz på er så länge....

Sinnes helg....

Som vanligt så är det ett bra tag sen jag skrev.. Vet inte vart jag ska börja men kan berätta att jag haft hjärnskakning efter en utekväll för ett par veckor sedan..Det va väldigt aj aj.. Hade en liten brottningsmatch i min hall med frugan o pang så ramla jag in i dörrkanten. Oj oj.. Har fortfarande ont på bulan men det snurrar inte o jag mår inte illa..
Veckan började med att jag fick lite svårt att andas..men som den skygge doktors personen jag är så vägrar jag gå o kolla det... När fredagen väl kom o alla mina kära vänner från sverige runt är på väg till mig så beslutar jag mig iaf fall för att gå o titta upp andningen. O det visar sig att jag har lunginflammation!!! HALLÅ!!! Det går ju absolut inte tyckte jag men...Aja en nykter helg fick det bli då..
Sluta med att vi va 16 personer hos mig på fredag kvällen..Riktigt trevligt! Sen bar det av till bowlingen där jag skulle få ordning på alla barn så alla hade nånstans att spela=) Sen bar det ut på platens. Kanske inte stans bästa ställe att visa människorna som aldrig varit här men..Vi hade kul iaf. Lördagen blev något lugnare..(iaf från vissa håll) Satt hemma o festa o spelade kort. Blir lite liv i luckan när det är så många männsikor i ett vardagsrum=)
Söndagen blev väldigt lugn..Städning!! Va jätte jobbigt när alla åkt så jag grät en skvätt tills Janiina som är kvar kom o sa nåt bra=) Eller rättare sagt nåt snuskigt=)
Nu ska jag äta lite lunch så

Puzz på er så länge...

RSS 2.0