Jobbigt....

Trodde verkligen inte det skulle bli så jobbigt som det blev...När vet man om man väljer rätt i livet..Försöker lyssna på mitt hjärta men ändå så vet jag inte..Hur kan man bli så klyven...Fan oxå...Mår så himla dåligt just nu...

Måndag igen...

Jahopp, nu va det måndag igen..Suck. Måndagar är verkligen tråkiga. Dels för att man är trött efter helgen och sen så är det så långt kvar till nästa helg=)
Va på Ladies Night i fredags..Var hur kul som hlest..Fan va bra dom är..Vilken show!!!!! Mycket skämt om killar och mycket avklätt=) Men ändå kändes det som om jag bara ville där i från ett tag..Hmmm undrar varför=) Har konstaterat att Sofie och jag måste va dom yngsta tanterna vi vet..Alla gamla låtar dom sjön i fredags kunde givetvis Sofie och jag sjunga med i..Hmmm...Aja lite skadad att ha ett nära förhållande till sin mamma blir man nog..Vill oxå berömma Sofie för den goda maten vi fick innan vi begav oss till cloetta..
Lördagen blev desto lugnare..Va på stan en sväng och sen blev det middag hemma hos mamma på kvällen..
Vill säga stort GRATTIS till Johan och Kicka som fick en Emilia i lördags morse!!! Det är ni värda efter allt!!!
Igår jobbade jag till 3 sen blev det lugnt..Somnade i soffan vid 18 tiden och vaknade till liv 1 timme senare ungefär.
Va inga problem att somna senare sen eftersom jag är en trötter person av mig=)
Ska åka och jobba nu till halv 9 ikväll...Inte så skoj men..
Puzz på er

Frisk=)

Som vanligt så var det ett tag sen jag skrev av mig.. Var iof soffliggandes hela förra veckan eftersom doktorn konstaterade att jag hade halsfluss.. Fick lite medicin o så försvann den=) Men då kom den elaka förkylningen och hälsade på istället. Så nu går jag omkring o snyter mig hela tiden o så har jag en jobbig hosta..En sån där som gör att man bara låter löjlig när man hostar..Men men, det går väl över det oxå. Ska börja äta lite vitaminer så kanske mitt imunförsvar byggs upp lite=)
Veckan har flugit iväg.Jobbat sen i söndags och sen har jag bara tagit det lugnt. Frugan var ju här tills i tisdags=) Inte för min skull dock=( Utan för att det inte fanns några pengar att åka hem för..Mm så mycket är jag värd=)
Idag har jag varit på stan och shoppat med Henke..Lr rättare sagt han har shoppat och jag har valt vad han ska shoppa=) Riktigt skoj att få va med och handla killkläder igen.
Har mer som jag verkligen skulle vilja skriva om men jag vet inte om det är tid än. Tror jag kommer såra några ifall jag gör det så jag väntar och ser..Tiden får utvisa det...
Känner mig iaf ganksa ok nu mot vad jag gjort..Har pratat ut lite med en som står mig väldigt nära och det känns oerhört skönt..Vill verkligen inte förlora dig på alla plan. Vet att vi en dag kommer kunna prata mer än vad vi gör nu..
Imorn är det ÄNTLIGEN dags för Ladies Night!!!! Ska bli såååå kul..Känns som det var år sen vi bestämde att vi skulle dit..Hur det va får jag skriva om sen så alla ni andra kan bli avundsjuka=)
Puzz på er så länge


Sjuk...

Jahopp..Då va man sjuk då..Har feber och sååå ont i halsen..Orkar inte..Vaknade upp igår med en svullen hals och tänkte: aja, det går nog över under dagen..Men inte..Då kom febern o anföll oxå..Fan. Gick till jobbet 3 timmar eftersom det inte fanns någon annan som kunde jobba..Har varit hemma hela dagen idag och känner mig inte så mycket bättre så imorn blir det att gå till doktorn...
Annars är allt ok..Har haft en super lugn helg för en gångs skull..Va ledig oxå..Har varit hos vänner och tittat på film och ätit god mat typ hela helgen..Jätte skönt att ta det lugnt..Kändes att det behövdes efter ett par helgers partande..Nu ska jag krypa ner i soffan och ringa min fru..
Puzz

ja jag vet...

jag vet att jag suger på att skriva i min blogg..Jag vet!!!
Har väl inte så mycket att skriva om helt enkelt=)
Vill iaf börja med att säga grattis till Linda och Tedde..GRATTIS!!!
Är så glad för er skull!!
Sen kan jag väl säga att förra helgen var riktigt skoj..Fest tor, fre o lör=)
Den här helgen blir något lugnare eftersom jag jobbar men måste ju gå på Club Session ikväll..
Har redan missat det 2 gånger nu och det funkar ju inte!!! Så ikväll blir det lite förfest hemma hos mig. Slutar ju inte förens halv 9=( Men min fru som är en duktig värdinna får ta emot våra gäster..
Annars är väl livet som vanligt. Upp o ner.. Mår jätte bra vissa dagar medans jag mår väldigt mycket sämre dom andra. Är inne i en jobbig period nu...Suck
När ska det va över???
Är iaf väldigt glad över mina vänner som jag har o att jag har min fru..
Ni gör det hela lite enklare=)
Nu ska jag äta..
Puzz på er

RSS 2.0