Huvudvärk

Hatar att ha huvudvärk!!!! Har verkligen haft det nu sen jag vaknade..Hallå hur skönt är det egentligen.Har dessutom jobbat och nu håller jag på och tvättar..Usch, vet inte hur den här dagen ska sluta.. Frugan har fortfarande inte kommit hem.Hoppas ni har kul, det har inte jag. Nähä nu är det dags att gå ner och ta han om tvätten så att man blir klar nångång och får sova=)

internet

Glömde ju säga att jag skaffat eget internet!!!Yippie!!!

Hc

Jaha...Nu va det ett tag sen man skrev här..Har inte riktigt haft tid att sitta framför datorn. Har varit på Hc igen=) Det är så grymt skoj att vara där och träffa alla gamla vänner. (o givetvis alla bikers) Va lika ledsen som vanligt kvällen innan vi skulle åka hem. Blev lite ledsnare än vanligt men det berodde på nåt sms och samtal från någon helt annan än dom som var där nere..Men som sagt va bland kompisar så det kändes skönt.. Annars har jag bara jobbat hela veckan. Va iof på stan i onsdags och köpte mig ett par nya jeans så nu har jag dom att vara glad över ett tag=) O fast det är fredag kväll och klockan bara är snart 22 så tänker jag säga go natt!!!
Puzz

Nationaldag

Idag är det nationaldagen! Grattis Sverige!
Sitter hos min mamma som vanligt. (har ju inget eget internet). Men har fått en fin dator i födelsedags present, så nu måste jag kolla om jag ska skaffa mig internet lr inte..Hmm..
Mår fortfarande dåligt.Min fru har inte kommit hem än=( Hon är på väg men har just nu kört vilse nånstans i sverige där hon skulle hälsa på en annan vän. Hon är inte så glad just nu...
Imorn drar jag neråt landet en sväng. Ska bli skönt o komma iväg...
Puzz

Trött

Har nu precis slutat jobba, mår precis lika dåligt som förut om inte sämre.Min fur (Christine) har åkt till gbg=( Men hon kommer hem lagom till onsdag då vi ska fira min födelsedag 1 dag för tidigt=) O hon skulle bara våga komma hem sent...Det är hon som ska göra tårtorna=) På torsdag är det min dag och då ska jag först jobba sen blir det o hoppa direkt in i min betty (min rosa bil) som ska ta mig till High Chaparral där jag ska ungås med alla underbara människor..Det som jag är lite ledsen över är att det blir min första club session som jag missar=( Dom andra brudarna får parta för mig med. 
Hoppas på att jag mår bättre snart men det tar nog ett tag..Finns en person som är väldugt arg och det gör så ont i mig.. Fins inget jag kan säga eller göra för att det ska bli bättre och det känns bara skit.. Ska gå o lägga mig nu och gosa lite med Electra..
Puzz

Skaffat blogg

Jaha, då har man skaffat sig en blogg som så många andra. Är inte den bästa på att skriva ner saker men tänkte göra ett försök med att dela med mig av min vardag. Sitter hos min mamma just nu och väntar på att klockan ska slå två så att man börjar jobba. Tror det är vad jag behöver just nu.
Har suttit i soffan som ett kolli och funderat på vad som betyder nåt och inte.. Har väl inte behandlat alla runt omkring mig rättvist på sista tiden men det har funnits anleningar till det. Aja gjort är gjort och jag kan bara säga att jag mår skit över att det blev som det blev....
Puzz

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0