Överraskad kan man säga....

Sitter hemma och kollar runt på datorn..Anna har precis klivit innanför dörren när det irnger på igen...Hmm vem kan det va tänker jag. Kollar i titthållet men någon håller för.. Öppnar dörren iaf och där står.... Janiina och Elin.. What??? Elin och jag skulle ju ses på tor och fika och Janiina ska ju va i borås och komma hit v 45... Helt målös blir jag..Tills jag verkligen förstår att dom faktiskt står utanör min dörr=) Hur sjukt är inte det??? Blev så himla glad!! Så kvällen gick åt till att sitta o prata massa massa massa=) Sen blev det sängen och hur sjukt va det inte att vakna upp med mina sötisar och sen när dom skulle åka till Elin kunna säga att vi ses på fredag??? galet=)
Aja, är riktigt glad nu iaf o resten av dagen kommer gå lite lättare....



Sötisar i min säng=)




Mys pys...

Puzz på er...

Syjynta....

Då va det dags för syjynta i lördags=) Visade sig bli en ganska lugn kväll..Ja jag är förvånad=) Visst Frugan o Alec fick väl i sig lite för mycket med tanke på vilken tid dom fick gå upp på morgonen..Själv hade jag inte klarat det. Har en tendens att bli sjukt bakis fast jag inte druckit så mycket..Jobbigt.. Aja, trevligt va det iaf. God mat, gott vin och mycket trevligt sällskap..





Tanterna=)

Hihi

Satt o letade efter några bilder på hur köket o gästrummet såg ut innan vi gjorde om o hittade givetvis inga alls...Började fota lite nya bilder men upptäckte att jag inte kan lägga in dom på datorn.. Hade en finurlig grej som fixa det förut men den hittar jag inte..Aja, det får bli ett senare projekt..Men mitt i alla bilder så hittade jag ett sååå sött kort på min ena katt så jag kägger ut den istället=)


Fixa....

Vi ska riva,  vi ska spackla, vi ska slipa, vi ska tapetsera, vi ska städa....

Så ser min helg ut=)

puzz på er....

Helgen...plats unknown....

Vilken fest=) Va någonstans untanför Lund-Malmö typ...En plats som kallas Furulund..Väldigt liten plats=)
Fredagen började med att vakna tidigt för att sen inte kunna somna om..Jävlades lite med Janiina som har ett sååå bra morgon humör. Tröttnade efter en stund då hon inte ens orkade bli sur=) Jag o Henke tog då tag i Janiinans födelsedag och gick o köpte frukost o blommor o ljus. Sen gjorde vi kaffe o gick in för en nyvaken janiina som inte ens upptäckte att vi kom med blommor förens jag sa det till henne=)
Sen efter frukost satte vi igån med städning o förberedelser innför kvällen..Vid en halv tolv tyckte vi att vi varit så duktiga så vi belönade oss med en varsin öl... Sen blev det en till o så vidare...Tror inte jag behöver skriva mer om den dagen=)
Sen framåt kvällen kom alla männsikor o då blev det livat=)
Hade en rikgtigt skoj kväll o jag tror Janiina är nöjd med sin födelsedag=)
Vaknar upp lite halv yr på lördags morgonen och gick o kolla hur alla lyckats sova under natten..Hmm mycket intressant.. Lördagen flöt på..Vissa tog tre öl direkt o somna igen..hehe..Nämner inga namn där=) Sen blev det bakis mat o städning film o helt urflippade samtal=) Vill inte gå in mer på det tror jag...Hmm...Besparar er dom snacken=)
Men sammanfattat: en skit skoj helg med underbara människor..

Veckan har gått som vanligt.. Snart tor igen o då är det nästan helg igen=) Ska ägna helgen åt mitt gästrum hemma som verkligen behöver göras iordning nu....

Så..

Puzz på er så länge

Resa

Jahopp, då va det dags att bege sig ut på resa igen=) Denna gång bär det dock bara av  till Furulund.Ska ner och fira lilla janiina som blir stor flicka=) haha..Nä men 19 år iaf.. Är massor av folk som ska komma dit och det ska bli så kul att träffa alla igen.. Har saknat massor=)
Jag och Henke ska sätta oss på tåget ikväll vid halv 6 och är framme vid 9 nångång. Ikväll blir det lugnt, imorn smäller det=) Aja, får se om det kommer upp lite bilder under helgen=)

Puzz på er

RSS 2.0