Snart smäller det....

Massa av raketer o massa av kul kommer det bli imorn=)
Så gott nytt år på er alla o hoppas ni får en lika rolig nyår som jag kommer ha=) hehe....
Woop woop!!

Puzz på er....

Det är över....

Hehe, ja julen är över nu. Ganska roligt hur folket stressar omkring för att inhandla hur mycket mat som helst och oftast alldeles för mycket julklappar o sen är det över i ett naffs... ja, så är det.. Har jobbat nästan hela julen (förutom annandagen då vi hade stängt) o det har varit ganska skönt endå.. Tiden har ju gått om man säger så.. Julafton brukar ju ha en tendens at vara väääldigt lång annars.. Är iaf väldigt nöjd med denna julen, förutom att min lillasyster inte va med oss=( Har ätit god mat, haft bra sällskap och fått fina klappar.. Och det viktigaste, mina nära och kära blev glada över det jag hade att ge dom.
Juldagen blev det utgång.. Riktigt skoj;) Mer tänker jag inte säga.....
Igår va det jobb igen och var lite segt att kliva upp men kom igång ganska fort.. Väl på jobbet så flög tiden iväg för engångs skull..Hem och lagade mat till Alec o Jonas o sen slockna jag i soffan några timmar=)
Vakna till liv igen och följde med Alec till stallet där vi tog varsin häst och gick en sväng. Va riktigt skoj. Ucke va såå snäll mot mig fast jag tyckte att han va lite för stor och bufflig=)
Mitt hjärta Janiina kom och tog en cigg med mig på stationen oxå=) Hon ringde när hon hade 30 km kvar till Linköping och berättade att hon var på väg till Stockholm. Lite snopen blev jag då=) Men är glad att vi sågs en liten stund iaf.. Saknar dig hela tiden gums.
Nu är det dags att börja ladda för nyåret som ska upplevas i Malmö och där det kommer bli helt sinnes=) Kommer bli ett nyår som sent kommer att glömmas=) Woop woop...
Nä nu ska jag krypa ner i soffan..

Puzz på er så länge..

GOD JUL!!

God jul till alla nära och kära..Hoppas ni varit snälla så att tomten kommer med paket=)

Såå förkyld....

Japp, vakna upp i fredags morse och var genom förkyld..FUCK!! Sånt har ju inte jag tid med.. Aja, tar mig i kragen och drar ner på stan för att inhandla de sista julklapparna. Lyckades faktiskt hitta jätte fina saker till alla min nära och kära=)
Sen va det dags att gå hem och ta hand om tvätten..Inte lika roligt som att spendera pengar men nåt som måste göras tyvärr...
Sen bar det av till mamma dit min älskade lillasyster kommit=) Fredagskvällen blev bara mys och julgransklädsel.. Lite glögg och sen va det dags att sova..
Lördags morgonen var absolut inte lika trevlig när jag vaknade upp med ett huvud som kändes 10 gånger större och inte kunde öppna ögonen utan att börja gråta.. En kall handduk, 2 treo och en timme senare kom jag sakta men säkert upp ur sängen..Febern hade kommit för att våldgästa mig..Suck!! Efter en dusch o lite jävlar annama så kände jag mig lite levande iaf.. Åkte en sväng för att uträtta lite ärenden som skulle göras..
Kvällen kom och min bror och hans flickvän dök upp och det serverades god mat och trevligt prat=)
Sen blev det lite julklappsutdelning eftersom min syster inte ska vara med oss i år..=( Fick en jätte fin brosch som jag ska ha till nyår och en jätte fin kofta av henne..Alla blev iaf nöjda och glada..
Idag har bara varit lugn.. Umgåtts och myst bara helt enkelt...

Puzz på er....

Att göra någon glad..

Ja, det har min underbara Sofie gjort mig idag! Kommer ut trött o lite sliten från jobbet o upptäcker att jag måste skrapa rutorna på bilen igen... Suck.. Men när jag kommer fram till min sida av bilen så upptäcker jag detta...



Det har Sofie skrivit på bilen när hon sluta..
Konstigt att man kan göra någon så glad med så lite, men hon gjorde min kväll o jag satte mig i bilen med ett leende=)

Puzz på er...

Jobb fredag igen...

 Jahopp, då va det äntligen fredag igen.. Skönt för många men för mig är det som vilken dag som helst eftersom jag jobbar i helgen. Slutar halv nio ikväll och börjar åtta imorn bitti, inte så kul. Men det är min korta arbetshelg så det är väldigt skönt iaf. Slutar tre imorn så jag får hela eftermiddan ledigt. Imorn kväll kommer det lite folk som jag inte träffat på ett bra tag. Geas och Sara kommer=) Ska bli kul att få sitta ner o snacka o dricka några öl. Var väldigt längesen nu. Med kommer även Frugan, Sebbe, min roomie och Jonas och förhoppningsvis lilla Anna om hon inte har planer nu när Frugan ringer och frågar henne. Vill ni komma så dra iväg ett mezz vet ja...=)
Ja, annars är det som vanligt.. Hade en jätte rolig ledig dag med Frugan i onsdags..
Började med att jag åkte o hämtade henne i Berg klockan kvart i 8 för att sedan köra till besiktningen som gick KANON!! Hade visserligen trasigt positionslyse men det är ju inget..
Sen hade vi egentligen hela dagen fullspäckad så vi tog tag i första uppgiften som var att åka hem till mamma och gå ut med Hanni och hålla honom lite sällskap. Nån timme senare skulle vi sätta fart för att göra så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt, som vanligt=)
Kommer ut till bilen för att upptäcka att den var död. What!!!! Hur gick det här till?? Hmm, lysena måste varit på. Aja, tar tag i problemet och går och hämtar Christine och Sibbes bil som tur va va inne i stan.. Hmm, startkablar.. Känner inte en enda människa som äger några, förutom mamma då som är på jobbet på helt andra sidan och utanför stan.. Får sätta oss och åka dit iaf.. Mamma kallade oss för Humle och Dumle när vi frågade hur vi gör med startkablarna och inte fatta nåt när hon försökte förklara.. Aja, vi löser allt som vanligt tänkte vi..
På väg hem igen från mammas jobb åker vi förbi min roomies häst som det var meningen att Frugan skulle rida på just denna dag..
När vi är på väg därifrån så upptäcker vi att klockan sprungit iväg massor och att vi börjar bli jätte hungriga.. Hmm, snabbt tänkande och snabbt beslut...Vi vänder och åker tillbaka till stallet och mockar och gör mat till hästarna..Ja så gör vi=)
Tillbaka till stan för att fixa bilen..Hmm hur va det nu man skulle göra? Efter några samtal och stötar för Frugans del så brumma bilen igång! Fan va vi är bra... Slår igen motorhuven och vips så går lampan sönder.. What?? Fan oxå..
Aja, snabbt som fan fick det gå för att åka och köpa nya lampor till bilen, det gick ju smärtfritt men vem ska byta dom då?? Aja, det få bli ett senare problem eftersom vi måste ut till berg för att gå ut med hundarna.. När vi har det avklarat så är det dags att bege oss in till stan igen eftersom vi har en Bison som väntar på oss på stan..
Får ett mezz att hon vill senarelägga fikan en stund vilket passar oss utmärkt. Då får Frugan den smarta idén att vi ska byta lampa på bilen själva.. Ok, då kör vi=)
Byter på den sidan där den inte var trasig först eftersom det var lättast att se där..Går jätte bra. Sen till den andra sidan som krånglar lite mer men det går efter ett tag...När frugan ska sätta ihop allt igen så frågar hon: Va gör den här kontakten här??? Åååå, skojar nån med oss???? Är väl inte lampan som gått utan kontakten som hoppat ur bara!!
Men men nu vet vi hur man gör och jag har nya lampor på bilen=)
Sen fortsätter dagen med fika och ljusparty ute hos Charlotte...
Blev iaf en låång dag med lite stressmage..
Igår va en betydligt lugnare kväll som tillbringades med Sofie hemma hos Karro och lite glögg..
Nä nu ska jag gå och dricka kaffe medmin käre tant=) Hahaha..

Puzz på er

Riktigt rolig...

Ja, så sammanfattar jag denna helg som på fredagen började med lite julklapps handling på stan.. Väldigt duktigt av mig att vara ute i så god tid=) Sen va det dags för att fixa sig iordning för en fest i studion. Det va jätte skoj att träffa Bison och Olof som såg pigga och solbrända ut trots Bisons förkylning...Sen bar det av till Bk och mycket dans=) När kvällen led mot sitt slut och jag var på väg hem så insåg jag att jag saknade min syster som låg hemma hos mamma o sov. Så det blev att ändra stegen och bege sig till andra sidan stan där en trött syster och hund kom och mötte upp mig.. Mammas söta hund förstod inte riktigt varför han hade blivit utsläpat halv 4 på morognen men tyckte det va roligt att springa omkring i en heltom park=) Efter mycket prat och gosandes blev det sen att sova lite...Tills mammas monster kattunge kom på att det va jätte roligt att hoppa o hoppa o hoppa lite till på min mage.. Så när klockan blev 8 och mamma klev upp så hade jag knappt somnat men låg och dorg mig till halv 10. Då va det dags att gå upp och åka hem och in i duschen för att försöka piggna till. Halv 1 var jag hemma hos Sofie och började fixa iordning mig för personal festen som skulle börja klockan 3. För en gångsskull var vi i tid och nyktra när vi kom dit=) Blev en jätte trevlig eftermiddag med mycket prat, alkohol och sen en väldigt god middag på ekoxen. När klockan sen visade halv 12 var det dags att bege sig till Harrys. Där hade vi oxp väldigt roligt men kände att det började bli lite segt. Stannade ett par timmar för att sen gå hem och nanna väldigt sött=)
Nu sitter jag hos min mamma och ska bege mig in till stan snart för en liten lunch med mina syskon...
Sen blir det att gå hem och slappa lite i soffan tror jag.. Trodde dock jag skulle vara mycket segare men jag har väl det i mig fortfarande=) Yee...

Puzz på er så länge

Mycke är det....

Mm, så är det..Mycke som händer och mycket som hänt sen sist.. Helgen som var har bara varit jobb, jobb o lite till jobb.. Så är det.. Helgen innan va såå rolig. På fredagen åkte jag och Sofie till eskilstuna för att bo på deras fina hotell en natt. Där bubbla, basta och solade vi=) Åt en tvårätters middag på deras mysiga resaturang efter att ha druckit god champagne på rummet=) Sen blev det lite mer champagne och fnitter innan vi äntligen somna o sov som två stockar. Lördagen tog vi tåg in till Stockholm för att handla lite fina grejer=) Sen gick bussen hem och det va en otroligt lugn resa.. Båda va trötta o va tvugna att ladda inför kvällen. O vilken kväll det blev=) Tänker inte gå in på detaljer men kan säga att det blev lite mycket alkohol för vissa=) Riktigt skoj....Söndagen blev en lugn söndag. Vakna av att min roomie ringde och sa att dom var på väg att handla pizza..Smaskens. När den var uppäten (en liten bit iaf) så bar det av till sängen igen. Där låg jag till halv 4 då det va dags att ta sig i kragen och gå upp eftersom jag skulle på bio. Gick och såg Rallybrudar med några jobbarkompisar. Rolig film faktiskt.. Sen va det måndag och dags för jobb igen..
I helgen blir det nog sinnes.. Ska ut på fredag och på lördag är det personal fest...Hur ska jag orka???
Börjar ju nli för gammal för det här nu..Hehe, nä men orkar nog inte riktigt med lika mycke som förr...
Aja det får väl visa sig i helgen hur det går men men...
Ska bli bättre på att uppdater denna blogg...Hmm, tror jag iaf=)

Puzz på er så länge...

RSS 2.0