Fick detta i en lyckokaka....

To the world you are someone..To someone you are the world...

Har aldrig öppnat en lyckokaka i hela mitt liv och sedan när jag gör det får jag den texten.
Just nu betyder den texten nog något. Måste bara fundera på hur...

Puzz på er så länge....

Solen skiner...

Japp, det gör den idag och det är underbart fast snön är kvar... Börjar sakta men säkert känna mig bättre.. Iaf för stunden. Kommer väl nåt jäkla bakslag till men det är bara att leva me det.. Måste väl en gång för alla göra slut på de här spökena.. Har ju som sagt var världens bästa tanter omkring mig så känner mig som starkast i världen just nu=)
Cirkeln är sluten så nu är det bäst att se upp!!
Pantertanterna kommer att erövra världen! Med stil dessutom..Hehe..

Puzz på er så länge....


I´m moving on and I´m gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I´m moving on

Something, somwhere, that I long to find
I am learning,slowly, one day at a time
That if I lose and fail, I`ll be fine....

(en del ur Sarah Dawn Finers låt, I´m moving on)

Bästaste bästaste tanter....

Ja, det måste jag säga!!!! Har haft en ganska jobbig dag, kännt mig väldigt nere och så.. Mycket tankar just nu..Mår inte som jag borde göra kan man säga...Hmm...skumt det där med hur hjärnan kan luras.
 Aja, iaf så skicka jag iväg ett mezz till mina underbara tanter för att få lite feedback de sista timmarna på jobbet och OJ vilken feedback jag fick!!!!  Älskar dig, du är bäst, glad att du finns..(ät ingen mint) hehe....Dom är ju så underbara!! Gick iaf ut och jobbade de sista timmarna och kände mig som att jag gick på moln!!
Älskar er, ni är helt enkelt bäst!!!

Go natt och dröm sött..

Puzz på er så länge...

Sömnbrist....

Ja, det lider jag av efter den här helgen! Det funkar inte att bara sova nån timme per natt.Hade "lovat" mig själv att ta det lugnt en tid och inte dricka någon alkhol.. Men ack va man kan lura sig själv ibland=)
Fredagen blev det att gå upp vi halv 9 eftersom jag har en roomie som inte kan stänga av alarmet.. Hade planerat lite längre sovmorgon men icke! Upp och träna lite halvhjärtat, sedan fixa sig, dammsuga och sedan ikea en sväng med Martina. Promenad med hunden och sedan åka till GB och träffa de söta tanterna=) Där blev det kaffe och planer innför kvällen/helgen..
Blev bestämt att vi skulle ta en spelkväll på kvällen där det givetvis skulle intas alkhol också. Alla vet att spelen blir lite roligare att spela då=) Tant Kerstins pojke skulle laga mat till alla också. Väldigt gott va det=)
Ja, resten av kvällen tänker jag inte skriva om, mer än att det blev lite för mycket alkhol till tanterna och att det var väldans kul=) (O att det blev väldans sent) Tack till världens bästa tanter! Älskar er!!!
Upp klockan 8 igår för att gå och fixa naglarna.. Skönt och få det gjort iaf. Även om jag kände mig mer död än levande när klockan ringde. Hade inte mer än blundat så va det dags... Resten av dagen blev lugn, hockey och kanon sällskap=)
Blev ganska sent dock, vilket inte va meningen..
Idag va det som vanligt att gå upp skapligt. Åkte till mammsen och väckte syster och hennes pojke och drack kaffe innan det blev dags att gå ner till gymmet och träna lite rumpa och mage. Så jävla skönt!!! Sen hem och fixa sig lite och städa lite, sedan tillbaka till mammsen! Sen blev det en promenad till Sofie för att hämta böcker som vi beställt. Härligt att slappa med en bok i soffan. När jag nu ska ha tid till det återstår att se...
Ja, så nu sitter jag här hos mamma och är social med syster med pojke...

Så puzz på er så länge......

Lite citat....

Har en vän som brukar skicka "veckans line" på måndags morgonen. Han sitter och läser i någon bok som han har hittat på sitt jobb. Brukar stå ganska vettiga saker i mezzen men tycker det här är några av de bästa:

"Behåller jag min hemlighet så är den min fånge.
Släpper jag ut den, är det jag som är dess fånge"

"En dåre säger vad han vet,
en vis vet vad han säger"

De som skrivit dessa har tänkt till ordentligt=) Tyckte det va bra skrivet iaf!

Jahopp, dagen börja bra med lite träning och en dusch. Sedan blev den lite värre när jag kom ut till bilen och insåg att det var flera cm lös snö och en cm stenhård is på hela bilen. Suck!! Sedan blev den värre när det kommer en dam och börjar härja på mig att man inte får tomgångsköra bilen!!! Öhh, ursäkta men det va ju inte så att jag satt i bilen och väntade på att isen skulle försvinna. Stod och skrapade samtidigt helt genom blöt av all snö! Och alla som har bil vet att om man startar bilen så blir den varm och det underlättar lite att få bort all is. Annars hade jag nog stått där fortfarande. Hade förstått om det varit en evighet jag stod där men det handlar om 4 kanske 5 minuter.. Har försökt hitta hur länge man får göra det i den här stan men utan resultat så är det någon som vet så hojta till!!  Det är ju inte så att det är jätte nära husen och det är inte tung trafikerad gata som stinker avgaser heller.. Aja, min teori är att hon antagligen hade en dålig dag och hittade nån att få skälla på. Hoppas verkligen ingen annan råkar ut för denna dam idag=)

Aja, nu är dagen bättre. Har varit ute och gått i snön med vår underbara Hanni och nu ska jag laga lunch för att sedan åka till jobbet!

Puzz på er så länge....


Pelefanten.....

Helgen har varit lugn för ovanlighetens skull=) Lördagen va kanon.. Fest för Micke som blvit gubbe=) De flesta var så alkhol påverkade så det räckte till mig oxå. Bestämde mig för att ta bilen så att jag kom hem ordentligt eftersom jag jobba i söndags också. Va hemma i skaplig tid också. Duktig kan jag va ibland..Klapp klapp på huvudet=)
Söndagen blev jobb, lite träning och en film.. Slappt med andra ord!
Igår va det kurs igen som gällde. Det är så mycket information att ta in så att man blir helt snurrig. Men kul som satan är det att göra nåt annat och att få lära sig nåt nytt... Efter kursen var det hockey som gällde. Hem till Frugan och Sibbe och en massa godis och chips=) Tant Kerstin va där och va lika söt som alltid.. Tant Barbro fick också följa med efter att hon gjort sina sysslor hemma=) Hon är lite slarvig ibland....Men lika söt iaf=)
Dagen blev inte som planerat eftersom en del tydligen inte tar sina jobb på allvar. Tänker inte gå in på det men irriterad är jag... Så resten av dagen blir som den blir helt enkelt...
Fick den sötaste presenten av tant Kerstin förra veckan. Hon sa att hon sett den och tänkte direkt på mig.. Hur gulligt är inte det??? Nåt litet kan göra en sååå glad ibland!!



Hur söt är inte den här liksom???? En sparbössa är den också=)
TACK tant Kerstin!!!

Puzz på er....


Som vilken dag som helst....

Ja så känns denna fredag. När alla andra njuter av denna dag och känner att det är helg så väntar jag bara på att få åka och jobba hela helgen! Har visserligen min "korta" helg denna helg. Med det menas att jag slutar 3 imorn och inte halv 9 på kvällen. Väldigt skönt! Hoppas bara på att min arm vill samarbeta med mig idag och inte värka så fruktansvärt som den gjorde igår. Har lite problem med mina leder som beror på överröligheten jag har men den har varit så snäll på sista tiden så jag har glömt bort den=) Men nu är den tillbaka och vill jävlas mer än vanligt. Men som den tuffa människan jag är så slår jag bort det och tänker på annat=)
Som på hur trevligt det var igår hemma hos Malin med trevligt sällskap och god mat. Vilka minnen vi har brudar. Kul att prata gamla minnen om tiden i våra ungdomsår=) Hehe, mycket kul vi hittat på=) Det bästa med allt är att vi kommer sitta om ett x antal år och prata minnen om detta!
Helgen blir nog väldigt lugn, ska till Mickes 30 års partaj imorn kväll men det blir att hålla sig nykter. Min alkohol kvot är redan nådd en framtid fram över=)  Söndagen blir jobb och ett möte med en vän och diskutera framtiden, sen lite träning förhoppningsvis och sen sömn... Behöver massor av sömn just nu men vet inte vart jag ska hitta den tiden..Hmm.. Får väl ta det på semestern år 2010 kanske...
Nä nu blir det en kopp kaffe och några ipren för armen....

Puzz på er....

Tack...

Tack till alla för denna helgen!!! Den har varit så superkul! Fredagen gick i ett. Kommer knappt ihåg vart alla timmar tog vägen. Först va Frugan och jag hos Jonas och fixade lite i hans hem sen hem och svida om sen till mamma och äta lite sen fika med brudarna innan bio sen bio, Män som hatar kvinnor.. (hur bra som helst) sen hem till mamma och träffa lilla syster sen bowling med GB som hade haft kick off... Japp, så såg den lediga dagen ut=)
Lördagen va nästan lika dan. Upp tidigt för att gå till Jenny (min frisör) där mamma först fick sig en klippning, vilket behövdes. Sen va det dags för mitt hår. Blev en klippning, lite färg och en slinga som börjar i tinningen och slutar i nacken. (kopparfärg) Låter väldigt konstigt när man beskriver det så här men det är skitsnyggt=)
Sen va det bara att åka hem och fixa till sig lite för att kunna åka till tallboda och fira Karro. Massa folk, mat och lekar=) Där stannade jag till 21.30 ca. Sen va det dags att bege sig till stan till Greta och Stens inflyttningsfest och sedan ut på stan. Som sagt, TACK till alla! Helgen kunde inte varit mer perfekt. Tanterna vet hur man röjer på dansgolvet. Tyvärr så saknade vi ju vår Barbro men vi hoppas på nästa gång..
När klockan slog hemgång hittade jag min syster och drog med henne hem till mamma och vår andra syster=) Där serverades det köttbullar och makaroner efter lite mutning till den minsta systern.. Hon ville inte alls gå upp och laga mat men se det fick hon göra iaf=) Tack!
När vi väl somnade hade klockan hunnit blivit tidig söndags morgon... Så jag kan säga att söndagen inte var så kreativ.
Igår var det kursstart i arbetsmiljö.. Massa info från 9-17.. Fast riktigt intressant och lärorikt. Kanske blir lite smartare efter tre sånna måndagar=)
Vill passa på och tacka Janiina också som fixat med min teleräkning!! Slipper betala fullt när den varit inlämnad i flera, flera veckor! Vilken tur att du jobbar som du gör just nu=)

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sedan äta lite lunch!

Puzz på er så länge.....



RSS 2.0