Ny vecka....

Nya tag.. Mm tänkte jag skulle få ut lite av denna vecka genom att pyssla lite. Städa byrån med kläder osv. Sjukt hur mycke saker man kan ha egentligen. Dags att rensa lite=) Fick iväg lite på vinden förra veckan och det va skönt. Behöver ju inte ha två uppsättningar av vissa saker.
Helgen som har varit har jag tillbringat neråt i landet. Väldigt kul.. Det jag har upptäckt med denna helgen är att min lokalsinne suger. Fast man gått på en gata förut så känns det som att man aldrig varit där.. Måste skärpa mig och bli lite mer uppmärksam=)
Jobb ikväll och imorgon.. Suck, denna vecka är lite halvjobbig eftersom jag jobbar 4 kvällar av 7. Men har gjort det så länge nu så det ska jag nog klara denna vecka med=)

Ha det bäst så länge....

Puss


Ps. Glömde ju skriva om party kvällen förra helgen. Va ute med en del av brudarna. Riktigt kul=) Ds.






Malmö city för några helger sen..

Oj då...

Jag som skulle bli så mycket bättre på att uppdatera här..Det gick ju inget vidare precis.. Har mest jobbat sen jag kom hem faktiskt. I helgen som var va jag i Ystad med min familj och hade minnesstund för Morfar. Den va jätte fin. Blev dock jobbigare än va jag trott. Men nu vilar du äntligen i frid älskade Morfar. Resten av helgen tillbringades hemma hos söt. Har varit helslappt men underbart..
Idag är det lite fika och jobb som står på schemat, även kvällspromme med Karro efter jobb.. Imorn är en ledig dag som består av tvätt och att försöka ta tag i saker på vinden..

Nä nu måste jag byta om...

Puss på er så länge....



RSS 2.0