Idag är ingen vanlig dag....

För det är älsklingens och min underbara pappas fördelsedag!!!=) Hurra hurra hurra!!!
Så smidigt för mig att dom fyller på samma dag=) hehehe...
Dagen började med att fixa frukost på sängen till Staffan innan det bar iväg till jobbet. Sen hem och göra en tårta=) Ut till Hc så att dom fick sig en liten bit och sen hem och städa lite.
Snart väntas det besök och ikväll blire att laga en smaskig middag och bara mysa! =) Låter som en toppen dag tycker jag..;)

Puss på er så länge...


Tack...

till alla som gjorde lördags kvällen perfekt=)
Helgen har gått fort som vanligt. I lördags var det först lite jobb och sedan party=) Hade födelsedags fest för älskling som fyller imorgon och det var en riktigt lyckad fest. Alla hade jätte trevligt och vissa fick lite för mycket alkohol i sig=) Är nog som det ska va tycker jag..Hehe...
Igår va en riktigt slapp dag. Skönt. Upp och städa, vilket inte va så farligt mycket eftersom jag har en tendens att städa på natten innan sängdags=)
Sen kom söta Emily över för att kolla på hockeyn, vilket inte gick så jätte bra men tycker att det va bra kämpat iaf.
Efter det åkte jag och Staffan in till värnamo för att lämna in lite filmer och passade på att hyra 3 nya. Hoppas vi hinner se dom i veckan bara=)
Idag har dagen börjat med en promenad med underbara Mimmi som faktiskt kommer ha tid med lite morgon promenader nu när hon bytt jobb tider. I like=)
Nu ska jag fixa med tvätten och pyssla lite innan jobb så..

Puss på er så länge...

Ullared...

japp, igår gjorde Nathalie och jag Ullared=) Va riktigt skoj faktiskt. Hittade mycket fynd, som vanligt när man är där=) Först va vi inne för att handla lite saker till stugorna på HC, sen va vi inne och handlade det vitkigaste sakerna, typ två o sånt=) Sen gick vi in en tredje gång för att schoppa loss på roliga saker=) Hittade faktiskt lite linnen och ett kakfat och fina bokstäver som bildar ordet LOVE som ska stå uppe i fönstret. En lyckad liten tripp blev det=)
Va dock inte riktigt lika roligt när hemresan skulle börja..
Det hade börjat snöa!!!!!!
Va faan liksom!!!
Aja, det gick bra men kom mer o mer snö ju närmare vi kom hem och det har tydligen snöat hela natten för när jag vaknade i morse hade det kommit ca 15 cm snö till!!! Aja. man vet ju att mars och april ska va såhär men hade inte väntat mig så mycket på en gång igen. Men det är bara att gilla läget och se fram emot solen och den kommande våren ännu mer=)
Nu ska jag städa lite o fixa innan jobbet kallar...

Så puss på er så länge....

Sol....

Ja det har äntligen börjat hitta hit också=) Klart att det kommer komma något mera bakslag med kyla och snö (är ju faktiskt bara mars) men den har tittat fram så glatt den kan idag=) Konstigt hur glad och postiviv man kan bli!!! I like=)
Idag har jag kört lite zumba med sara=) Det är ju så kul!!! Sen har jag jobbat och nu på kvällen har jag varit hos finaste Mimmi och bakat lite. Blev kladdmuffins som dom så fint kallas. Är super goda=) Hoppas jag lyckas spara några som jag kan bjuda på när älsklingen fyller år nästa vecka. Annars får det bli att inhandla något annat;)
Nä nu ska jag va lite social med sambon....

Puss på er så länge..


1 år...

Mm, 1 år går verkligen fort. Kom på när jag klev upp idag att i helgen som var så var det 1 år sedan jag flyttade från Linköping. Känns både bra och konstigt.. Som tur är är det ju inte längre än att det går att göra dagsutflykt dit=) O det är ju tur det=)
Ha en toppen dag på er nu....

Puss på er så länge...


Mys helg....

Nu har jag haft min älskade mamma här några dagar. Helt underbart!=) Hon kom hit i onsdags och så åkte vi upp till Linkan i lördags. Kändes underbart att ha henne här ett tag. I lördags va jag som sagt i Linkan för att fira min underbart söta brorson som fyller 1 år på onsdag. Tiden går så fort.
Tillbringade även lite tid hemma hos bästa Sofie och Jimmy och deras söta Albin. Mycket bebis mys på en och samma dag blev det.
Sen satte jag mig i bilen för att bege mig hemåt igen. Segt... Men som tur är så har jag en syster som gillar att prata i telefon så ringde upp nästan så fort jag lämnat linkan och sen sa vi hej då när jag svängde in på gården=)
Toppen syster har jag=) Va underbart att kunna prata så länge och ostörda=)
Idag är det jobb och zumba som står på schemat. Ska in och fixa mina naglar först och det gillas skarpt=)
Hoppas alla får en toppen dag för det ska jag ha=)

Puss på er så länge.....

Oj oj oj....

Jag är såååå dålig... På att blogga alltså! ;) Läser en del av mina vänners bloggar och upptäckte häromdagen hur irriterande det är när dom inte uppdaterar och kom då på mig själv att jag suger på detta. Så får väl göra en insats nu om det fortfarande är några som tittar in ibland=)
Bor kvar i Småland vilket går ganska bra. Har vant mig vid att bo mitt i skogen och att inte ha hemköp och stångebro gatukök runt knuten. Man får helt enkelt lägga om sina inköps vanor lite=) Bli bättre på att planera, men det är ju jag ganska bra på endå=) Har fått jobb! Äntligen.. Det måste varit en av dom jobbigaste perioderna i mitt liv att inte ha något arbete, men nu är även det löst. Jobbar i en liten lanthandel som ligger i Kulltorp och stortrivs. Det är jag och en annan tjej som jobbar så det blir väldigt mycket ensam tid men det är ok. Kunderna är super trevliga och cheferna är underbara! Äntligen kanske jag har hittat nåt som verkligen passar mig!
Annars är väl livet som vanligt. Har börjat träna zumba med en tjejkompis, vilket är jätte roligt=) rekommenderas starkt till alla som är sugna på att prova.
Sen flyter allt på.. Och jag gillar´t=)
Nu verkar det ju även som att våren långsamt försöker tränga fram bland all snö och det är ju helt underbart. Konstigt hur mycket gladare och piggare man kan bli av solen.. Men så är det faktiskt..
Nu blev det ett litet inlägg iaf men nu måste jag sätta igång och städa lite (allt ser så dammigt ut i solen) innan jag drar till jobbet..
Imorgon kommer min kära mamma på besök också. Längtar såå efter henne! Tyvärr kunde inte lil sis följa med men det får bli snart....

Puss på er så länge....



RSS 2.0