Min Syster...

Japp, jag har en syster. Hon var väldigt upprörd när jag pratade med henne i telefon förut. Annledingen till detta var för att hon tyckte att jag pratade för lite om henne i min blogg..! Kan jag dock hålla med om men tycker väl oxå att jag är ganska dålig på det här med att blogga, även om jag fått en ny fin blogg.
Men iallafall, min syster är 15 år, bor med sin pappa i byn Knivsta utanför Stockholm. Hon är längre än mig (vilket inte är så svårt) Har en pojkvän som heter Pontus..(Fick jag med honom på ett hörn oxå=) ) Kan egentligen inte säga så mycket mer än att hon är helt underbar.. Älskar henne över allt annat!!!!
Så...över till vardagen igen. Är ensam denna vecka också=( Inte så vidare roligt men men... Håller mig sysselsatt iallafall..Ska ner på stan snart och fika med en gammal kompis som jag inte träffat på såååååå länge.. Ska bli riktigt kul så
Puzz på er så länge



Min älskade syster

Frugan igen...

Jag har verkligen den bästa fru man kan ha!!! Se va fint hon har gjort på min blogg..Tack darling! Prata med henne nyss och fick reda på att hon suttit uppe halva natten men min och sin blogg...Hmmm bäst att du kommer hem så att du får ett liv igen gums=) Men å andra sidan så hade du inte lärt dig pyssla med sånt här om du hade varit här hemma heller så... Men jag är iaf jätte glad för att du piffat upp min blogg...Puzz
Nu sitter jag som vanligt hemma hos mamma. Ska snart äta lunch och sen åka till jobbet för att jobba till halv 9. Sen är jag ledig imorn igen. En tjej på jobbet ville byta lördag för att hon skulle flytta nästa lördag. Så får ju jobba igen dom timmarna då istället. Blir lite lustigt med mina lediga dagar men det funkar när det bara är ibland. Så jobbar jag sön till tor igen...Ikväll när jag kommer hem så har även älsklingen kommit hem..=) Ska bli skönt att få gosa ner sig i dina armar.
Igår tog jag bort alla julsaker, skönt att få det gjort. Börja även packa ner lite saker innför flytten och upptäckte att det är ganska mycke saker man sparar på som man nu kan slänga=)
Nä ska va lite social med mor nu..
Puzz på er

Frugan är bäst...

Då var både julen och nyår över. Lite skönt faktiskt. Ska börja städa bort alla jul saker i veckan oxå. Är lite omotiverad eftersom det känns onödigt att plocka fram alla saker igen eftersom dom ska ner i kartonger snart igen.. Men men, måste väl göras för annars kommer lägenheten bli väldigt tom och mörk.
Pojken har åkt till storstan för att jobba hela veckan=( Så nu är jag alldeles ensam. Men behövde inte vara så ledsen inatt iaf eftersom jag har en helt underbar fru som valde att åka till jönköping imorse istället för igår kväll..Så hon kom och gosade med mig=) Visserligen bara för att Sibbe befinner sig i ett annat land men endå!!! Hon är bäst hon=)
Annars är väl allt som vanligt. Jobbar o så...
Puzz på er!!

Min darling och jag

image9

RSS 2.0