Min kära syster....

Undrar lite va hon tycker om mig egentligen=) Hittade en lapp vid min dator när jag kom hem från Bulgarien där det står:

När Linda är grinig, håll dig undan- annars ring 112- ÅT DIG SJÄLV!!

Är jag så hemsk när jag är grinig alltså=) Det tror jag inte ett dugg på=)
Älskar dig sis!!!!

Puzz på er så länge

Bulgarien....

jaha, nu är man hemma igen.. Lr har ju varit det ett par dagar men har inte orkat sätta mig ner o skriva bara...
har haft jätte kul. Vädret har dock inte varit det bästa men har väl gjort det bästa iaf. hade molnigt o regn i 4 dagar. Inte det man vill ha när man åker iväg kanske. Annars har det varit jätte skönt att fa komma bort lite. Har festat o handlat ganska mycket istället.. Gjort det bästa av situationen helt enkelt=) Skulle vilja åka tillbaka o ha lite bättre väder eftersom stranden va såå fin..Hade velat bada lite mer=)
Annars har det inte hänt så mycke, lite för lite på vissa fronter om jag får säga det själv men det är nåt jag måste ta tag i nu.. Vet bara inte hur...Fan.
Nu är det iaf måndag igen o dags att gå o arbeta..Yippie=) Lr inte.. Semestern går så fort.. känns som om jag va o jobba för ett par dagar sen bara.. Aja, bra o få lite rutin i vardagen igen=)

Så puzz på er så länge....

Nu så....

Äntligen är det torsdag och det är dags för att åka=) Ska åka härifrån om 2 timmar typ o sen går planet 20 över 8 från norrköping.. Ska bli såååå skönt att äntligen få komma bort lite. Sola o bada o dricka massa öl=)
Härligt. Just nu har jag bara trååkigt..Hatar denna väntan. Dagen har typ kännts som 3 dagar fast jag låg o drog mig länge o har försökt göra allt så långsamt som möjligt.. men men snart är det dags=)

puzz på er så länge...

aj aj igen....

Vilken träningsvärk jag har!!!! Men det är sååå skönt på ett sätt. Körde 3 pass i torsdag o den värken sitter i lite än idag, men va nere o körde bodypump förut o det är skönt när det känns lite extra=) Får se om jag orkar ta mig ut o gå en sväng sen. Behöver sträcka ut mig lite tror jag..
Helgen har varit bra. Va på club Session o skaka rumpa i fredags. Va så j-vla kul, va ju ett tag sen jag va där.. Kändes skönt att träffa de flesta igen o sen dansa av sig lite.. Igår blev det bara slapp.. Åkte till Sofie på kvällen o åt lite mat o tittade på tv. Hade myskväll helt enkelt.
Ska väl börja plocka fram lite kläder som ska packas till på torsdag när jag äntligen får åka o sola o bada=) längtar massor nu....

Puzz på er....

Snyggingar...




Semester...

Nu har jag semester=) Så skönt.... Började bra med en syjunta i torsdags kväll som slutade med en tom bag in box och en massa känslor och några toa besök=) Men då fick man veta att man lever=)
Sen var jag på 80-tals fest i lördags och det va riktigt kul. Härligt att se hur alla lyckats piffa till sig=) Söndagen va jag bakis och sen i måndags morse åkte jag och frugan upp till farmor i Östervåla. Va väldigt trevligt. Sov där tills igår (Hon körde upp oss halv 8) och sen bar det hem igen. Fick sitta på röntgen en stund med frugan eftersom hon ramlat av en häst och fortfarande har ont i nacken. Inte så konstigt med tanke på vilken kraft det måste blivit när hon flög av. Fick iaf veta att det inte va mer fel på henne än vanligt=)
Åkte sedan med Fugan och hennes Sebbe ut till landet där vi satt o spåna på lite idéer till en grej som kommer att nämnas senare. Sen somna vi tidigt. Skönt. Håller på att bli förkyld och det har jag inte tid med nu!
Ja det va väl allt, händer så mycket mer som jag inte orkar med just nu men....
Ska ner till stan snart o luncha med mamma o frugan, trevligt=)





Jag innan 80-tals festen=)

RSS 2.0