Because of you.....

Äntligen har jag nog gått vidare...ÄNTLIGEN ska jag ha kontroll över mitt liv och bara tänka på de som bryr sig på riktigt...




O du står ensam kvar...
Älskar min lilla syster så mycket!! Du är bäst!


Tiden springer.....

verkligen bara iväg ibland!!!!!
Skulle ju bli så duktig på att uppdatera bloggen hade jag tänkt, men icke!
Sista veckorna har bara försvunnit i arbete och vanliga sysslor! Har såklart hunnit med massa massa roliga saker oxå=)
Va i Lkpg för ett tag sen på Mega Drive och hade en toppen kväll. Va underbart att va "hemma" igen och träffa alla vänner. Ibland känns det som tiden stått stilla fast ändå inte...Hm, konstigt!
Påsken har även kommit och gått.. Tycker personligen inte om påsken eftersom det för mig tillbaka till en dålig tid i livet men denna påsk va jag tillsammans med min underbara syster som gjorde det hela väldans mycket bättre.. ( va givetvis med älskling oxå) Men det är ju syster som vet allt och som nog kan känna hur jag känner.. Så det va underbart att få rå om henne i nästan 4 dagar!  Kan kanske börja gilla påsken tillslut.. Vem vet..
All annan tid har gått åt till jobb, vilket är skoj! Håller på med en rolig sak som jag kommer berätta om när det är klart;)
I helgen får vi finbesök av sötaste Sofie och Jimmy och självklart underbaraste ALBIN!!! Längtar så mycket till fredag nu!!!!


Nä nu måste jag plocka lite innan det är dags för sängen..Finns alltid nåt att plocka lr städa med;)

Puss på er så länge....




RSS 2.0