inge bra....

Lördag kväll...Har precis slutat jobba.Skönt..Dagen har varit lite speciell.Hände en liten grej på jobbet som jag med närmare eftertanke inte tänker skriva här..Finns nog känsliga personer där ute..=)
Mår inte så bra idag heller..Vill bara säga till er som läser detta att det finns olika sätt att bli sårad på..
Idag är en sån dag som jag inte orkar skriva mer..Vill ni veta nåt så ring..Har haft en j-vligt  jobbigt dag psykiskt så va snälla när ni ringer..
Puzz

...igen...

Kan nån förklara hur jag lyckades sumpa detta????Fan igen..

....

Egentligen förstår jag inte varför man skriver blogg. Hade en diskussion om det igår..Det finns ju alltid människor som läser ens blogg som man egentligen inte vill ska läsa den..Eller?? Eller som tycker annorlunda o då blir det liv med kommentare osv.. O ändå sitter jag o skriver nu..Ironiskt?? Men säger det direkt, har ni nåt emot va jag skriver så behöver ni inte läsa..Finns faktiskt andra intressantare bloggar=)
Vet att jag sårat många i mitt liv o fler kommer det nog bli med tiden..Har nog inte blivit sårad så många gånger själv eftersom jag alltid brukar ha taggarna lite utåt o va beredd när nåt sånt händer...O det händer..Idag har jag blvit riktigt sårad..Det va även av en person som jag absolut inte trode det om men....Så dom där taggarna hade liksom inte visat sig o så pang!! Vet ju att det som inte dödar, stärker en..Tror inte det är så denna gången..Den här gången blev jag död..Känns som jag krupit in lite till i mitt skal o nu vill jag verkligen stanna där o aldrig komma tillbaka...Fan!!! 
På ett sätt är det skönt att ha jobb hela helgen o veckan..Kanske jag slipper tänka..
go natt 

Mörkt ute...

Åååå va det är mörkt o trist ute..Blir ju deppig bara av det...
Vet som vanligt inte riktigt vad jag ska skriva men känner att jag måste skriva efter lite påtryckningar av min fru=)
Idag har jag jobbat till klockan 14..Sen var jag på stan och fikade men Sofie och Holmis..Va tvungen att gå hem efter en stund och laga mat..Vart superhungrig efter den varma chokladen=) Efter maten tog jag tag i mig själv och ställde mig på min stepper, där jag stod i 25 minuter.."Duktigt"=) Måste komma igång o röra lite på mig nu..
Sen tog jag en dusch och till min stora överraskning hade lilla henke skrivit till mig på msn=) Blev sååå glad!!!
För er som inte vet så är Henke en helcool kille som jag träffa på Hc o som bor i tranås..Riktigt rolig är han=)
Annars känner jag mig rätt så nere just nu..Vet inte va det beror på...Vädret är ganska bra o skylla på men...
Kan va att jag håller på att ta tag i saker o att jag måste göra det helt ensam..Jobbigt...Vore lättare att ha nån att dela det med men det här kan jag bara göra ensam..så till alla er som är runtomkring mig just nu..Ha tålamod..Det ska inte alltid vara så här..
puzz så länge

Upp o ner..

Då va det ca 5 veckor lr nåt sen man skrev av sig lite..Har haft semester som mest bestod av en massa farandes hit o dit o upp o ner..Men det va skoj..Va 1 vecka i turkiet med sofie,jimmy,tonny o crille..Va skit kul..Lite varmt dom 2 första dagarna innan man hann vänja sig. Va så skönt att äntligen få se lite av solen..De andra veckorna gjordes inget vettigt.Tillbringade nog mesta tiden i bilen..=)
Nu har livet gått tillbaka i vanligt spår. Hade Patrik här i helgen..Så jävla skoj att du kom gubben=) Blev ganska lugn helg..Va o bowlade i lördags, riktigt kul..
O nu är det måndag o ångesten för en arbetsvecka ligger framför en....
Mår ganska ok annars, tror jag..Mycket just nu med allt bara..Hoppas på att jag än en gång reser mig starkare än innan..
Puzz

RSS 2.0