Jobb fredag igen...

 Jahopp, då va det äntligen fredag igen.. Skönt för många men för mig är det som vilken dag som helst eftersom jag jobbar i helgen. Slutar halv nio ikväll och börjar åtta imorn bitti, inte så kul. Men det är min korta arbetshelg så det är väldigt skönt iaf. Slutar tre imorn så jag får hela eftermiddan ledigt. Imorn kväll kommer det lite folk som jag inte träffat på ett bra tag. Geas och Sara kommer=) Ska bli kul att få sitta ner o snacka o dricka några öl. Var väldigt längesen nu. Med kommer även Frugan, Sebbe, min roomie och Jonas och förhoppningsvis lilla Anna om hon inte har planer nu när Frugan ringer och frågar henne. Vill ni komma så dra iväg ett mezz vet ja...=)
Ja, annars är det som vanligt.. Hade en jätte rolig ledig dag med Frugan i onsdags..
Började med att jag åkte o hämtade henne i Berg klockan kvart i 8 för att sedan köra till besiktningen som gick KANON!! Hade visserligen trasigt positionslyse men det är ju inget..
Sen hade vi egentligen hela dagen fullspäckad så vi tog tag i första uppgiften som var att åka hem till mamma och gå ut med Hanni och hålla honom lite sällskap. Nån timme senare skulle vi sätta fart för att göra så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt, som vanligt=)
Kommer ut till bilen för att upptäcka att den var död. What!!!! Hur gick det här till?? Hmm, lysena måste varit på. Aja, tar tag i problemet och går och hämtar Christine och Sibbes bil som tur va va inne i stan.. Hmm, startkablar.. Känner inte en enda människa som äger några, förutom mamma då som är på jobbet på helt andra sidan och utanför stan.. Får sätta oss och åka dit iaf.. Mamma kallade oss för Humle och Dumle när vi frågade hur vi gör med startkablarna och inte fatta nåt när hon försökte förklara.. Aja, vi löser allt som vanligt tänkte vi..
På väg hem igen från mammas jobb åker vi förbi min roomies häst som det var meningen att Frugan skulle rida på just denna dag..
När vi är på väg därifrån så upptäcker vi att klockan sprungit iväg massor och att vi börjar bli jätte hungriga.. Hmm, snabbt tänkande och snabbt beslut...Vi vänder och åker tillbaka till stallet och mockar och gör mat till hästarna..Ja så gör vi=)
Tillbaka till stan för att fixa bilen..Hmm hur va det nu man skulle göra? Efter några samtal och stötar för Frugans del så brumma bilen igång! Fan va vi är bra... Slår igen motorhuven och vips så går lampan sönder.. What?? Fan oxå..
Aja, snabbt som fan fick det gå för att åka och köpa nya lampor till bilen, det gick ju smärtfritt men vem ska byta dom då?? Aja, det få bli ett senare problem eftersom vi måste ut till berg för att gå ut med hundarna.. När vi har det avklarat så är det dags att bege oss in till stan igen eftersom vi har en Bison som väntar på oss på stan..
Får ett mezz att hon vill senarelägga fikan en stund vilket passar oss utmärkt. Då får Frugan den smarta idén att vi ska byta lampa på bilen själva.. Ok, då kör vi=)
Byter på den sidan där den inte var trasig först eftersom det var lättast att se där..Går jätte bra. Sen till den andra sidan som krånglar lite mer men det går efter ett tag...När frugan ska sätta ihop allt igen så frågar hon: Va gör den här kontakten här??? Åååå, skojar nån med oss???? Är väl inte lampan som gått utan kontakten som hoppat ur bara!!
Men men nu vet vi hur man gör och jag har nya lampor på bilen=)
Sen fortsätter dagen med fika och ljusparty ute hos Charlotte...
Blev iaf en låång dag med lite stressmage..
Igår va en betydligt lugnare kväll som tillbringades med Sofie hemma hos Karro och lite glögg..
Nä nu ska jag gå och dricka kaffe medmin käre tant=) Hahaha..

Puzz på er

Kommentarer
Postat av: Frun

Tycker tant att tants kaffe smakar gott i tants mun?

2008-12-13 @ 15:39:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0