Veckan som gått...

Nu har den här veckan gått och det är helg igen.. Fort går det.. Jobbade hela förra helgen så den blev lugn.. Missade ett Club session som jag är väldigt ledsen över.. Men det var nog tur att jag inte tog mig dit eftersom jag då nog inte hade tagit mi upp till jobbet=) Har varit väldigt trött senaste veckan pga att jag har en kota mella skuldrerna som hoppas snett. Den har gjort det ett par gånger förut och det gör väldigt aj aj.. Borde gå till en kiropraktor eller måste gå till en snart. Har dock dåligt med pengar nu eftersom flytten skedde denna månad. Har aldrig besökt någon sån här i stan eftersom jag åkt upp till en specialist i stockholm förut så är det någon som vet någon bra sådan här så tar jag gärna emot tips.
Annars har veckan varit bra, jobbat varje dag och fick även jobba en extra timme i går och 4 ½ halv timme idag eftersom det är många som är sjuka på jobbet.. Lite tfft när man varit inställd hela veckan att man ska va ledig men men...Har även varit ute och gått mycket runt ån men älsklingen..Nu ska fläsket bort..
Kvällen som varit har varit lugn. Ätit gott och myst. Skulle in och blogga lite för ett tag sen men då kommer grannarna och stör=) Så nu är det Lindas fel att jag inte har så mycket att skriva..Hann och glömma bort det=)
Håller även på och ska välja tapeter till hallen, vardagsrummet och kontoret..Mycket svårt är det. Men som tur va så sitter Lilltjejen och läser inredningstidningar hela dagarna (när hon inte är i stallet o inte sover) så så mycket läsandes blir det nog inte=) hihi...Men hon kom iaf med väldigt bra tips och förslag så det tåls och tänka på..
Annars är allt som vanligt och helgen blir nog lugn..Känner inte för så mycket annat...
Puzz på er...


Kommentarer
Postat av: liten

tidningarna ligger ju inne på toa så en del läsande blir d allt ;P

2008-02-16 @ 06:35:30
URL: http://lilltjejen.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0